Zaterdag 27 augustus 2022 Rondritten tijdens Internationaal Folk & Seasongsfestival Appingedam

 

Een aantal weken geleden werd Stichting Indo Melati door Janneke Wolthuis één van de Hoofdorganisatoren van dit festival benaderd met de vraag of wij iets konden betekenen met onze Stichting voor Woongemeenschap Cosis Gockingahof en voor Woonvorm Van De Zijlen  allebei uit Appingedam.

Janneke vertelde dat deze groep mensen vaak niet betrokken worden tijdens het drie dagenlang durende festival dat plaatsvond in het centrum van Appingedam. Door middel van rondrijden met de mensen, gaven we hun een gevoel om er gewoon bij te horen. Uiteraard vonden wij dit een geweldig idee en het draaiboek werd uitgewerkt en verstrekt.

De aanmelding/opkomst  van trikers en bikers was enorm geweldig. Het weer was ook geweldig.

Iedereen verzamelde zich om 09.00 uur bij Randy thuis in Delfzijl en we gingen rond 09.15 uur met elkaar richting Appingedam naar de eerste locatie Woongemeenschap Cosis Gockingahof.

Onder luid applaus en geschreeuw werden wij met open armen ontvangen. Na een kop koffie dat ons werd aangeboden, vertrokken we tegen 10.15 uur met de eerste groep achter op de trike.

De opkomst was echt geweldig en we hebben drie volledige mooie rondritten gereden. Na het ochtendgebeuren werden we eveneens onder luid applaus en geschreeuw uitgezwaaid en reden we ongeveer om 12.00 uur naar ons tweede adres  Woonvorm Van De Zijlen waar we bij aankomst wederom met open armen werden ontvangen.

Er werd ons een lunch en fruit en drinken aangeboden. Tegen 13.30 uur werd het tijd om weer te gaan rijden. De mensen werden op de trike gezet en er werd eveneens drie ronden gereden. Ook deze mensen hebben geweldig genoten en konden er geen genoeg van krijgen. Het was al met al een geweldige mooie dag , waar we iedereen zagen met een blij en vrolijk gezicht en daar doen we het tenslotte ook voor.

 

Stichting Indo Melati wil graag bedanken :

  • Janneke en Hero Wolthuis ( Hoofd Organisatie )
  • Woongemeenschap Cosis Gockingahof Appingedam
  • Woonvorm Van De Zijlen Appingedam
  • Allen mensen die hebben meegereden

 

Met vriendelijke groet ,

Randy Meijer

 

De foto’s Zijn met toestemming geplaatst !

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie