Alternatieve verrassingsrit op zondag 27 februari 2022

Op zondag 27 februari 2022 zou er in de eerste instantie een verrassingsrit plaatsvinden voor een cliënt van een verzorgingstehuis in Delfzijl door leden en vrienden van Stichting Indo Melati. Hier was de Stichting voor benaderd door Cris Hut van De Vuursteen uit Delfzijl. Dit naar aanleiding van een gesprek met de dochter van de cliënt die op dat moment in de winkel was. Alles was geregeld en er waren trikers en bikers die zich aangemeld hebben om mee te rijden. Echter twee dagen van tevoren kreeg de Stichting een berichtje dat de rit helaas niet door kon gaan want de cliënt was om gezondheidsredenen niet in staat om mee te rijden. Uiteraard blijft deze rit open staan en zodra we groen licht van de familie krijgen, zullen we opnieuw een datum gaan plannen om alsnog deze verrassingsritje te gaan rijden. Wij willen meneer heel veel sterkte en beterschap wensen.

 

Alternatieve rit :

In overleg met de trikers en bikers hebben we alsnog een rit gereden voor een bekende van ons die onlangs 50 jaar is geworden. Haar naam is Marita Alssema.

Iedereen had zich om 12.15 uur verzameld bij Randy thuis en werd ontvangen met een kop koffie en een koekje. Tevens werd er ook maar gelijk een broodje hamburger of frikandel klaargemaakt zodat we met een vol buikje aan de rit kon gaan.

Tegen 13.35 uur reden we richting het huis van de jarige. Het weer was uitstekend. Toen we de straat binnenreden stond zij samen met haar dochter voor het huis te roken. Dat vond zij op zich heel vreemd want ze roken altijd achter het huis. We kwamen met veel lawaai de straat binnenrijden en we zagen een blij gezicht. Intussen waren sommige buurtbewoners ook naar buiten gekomen om te kijken wat er aan de hand was.

Ik ( Randy ) zei tegen Marita dat dit een verrassing voor haar was en dat zij en haar zoon en dochter en schoonzoon mee mochten rijden achter op een trike. Iedereen was wel op de hoogte natuurlijk behalve zijzelf. Na de begroeting namen ze plaats achter op een trike.

En zo begon de rit richting Termunten en door naar Woldendorp waar we even zijn gestopt bij Cris en Fenna. Tijdens de rit veel bekijks van medeweggebruikers en mensen die aan de kant van de weg stonden. Nadat sommigen hun sigaretje op hadden gerookt, vertrokken we weer. We reden ook via Termunten weer terug richting Delfzijl. Het was bij bepaalde gedeeltes van de route best wel ff koud maar dat mocht de pret niet drukken.

Toen we de straat weer inreden en de voertuigen geparkeerd hadden, werd ons nog een kopje koffie aangeboden. Marita bedankte iedereen voor de verrassing en na de koffie ging iedereen weer voldaan naar huis.

Al met al een mooie geslaagde dag.

Wij willen iedereen bedanken die hebben meegereden.

 

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

Categorieën: Indo Melati

2 reacties

Gerard klumper · 4 maart 2022 op 22:55

Super weer van de vrienden van Indo

Ruud+en+Anna · 7 maart 2022 op 19:15

Was een geslaagde dag .?

Geef een reactie