Rondritjes Stichting Indo Melati met bewoners Brederohuys Winschoten op zondag 2 juli 2023

 

Na vele ritten gedaan te hebben, was het deze keer de beurt voor de bewoners van het Brederohuys uit Winschoten. In april 2023 werd de Stichting benaderd door één van de bewoners met de vraag of de Stichting ook iets voor het Brederohuys kon betekenen. Er werd contact gelegd met de leidinggevende en er werd een datum vastgelegd. Zondag 2 juli 2023 was de dag dat wij met een grote groep rijders de bewoners gingen verwennen door een ritje achter op de trike.

Maar liefst 11 trike rijders en 8 motorrijders hadden zich aangemeld om mee te rijden. Een hele mooie opkomst.

Om 12.30 uur kwamen we allemaal bij elkaar op de verzamelplek bij het Restaurant Pekelahof in Oude Pekela. Tegen 12.40 uur vertrokken we richting Het Brederohuys en daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Om 13.20 uur konden de bewoners plaatsnemen achter op een trike. Het weer was geweldig, slechts een beetje wind, maar dat mag de pret absoluut niet drukken.

Er werden twee rondes gereden. Ook konden een paar begeleiders mee achter op een trike dat als supergaaf werd ervaren evenals als van de bewoners.

Na de tweede ronde gingen we nog wat drinken op het terras achter het gebouw. De vrijwilligers gingen rond met schalen met enorme lekkere hapjes. Er werd nog een klein dankwoordje gedaan en daarna ging iedereen zijn of haar eigen weg richting huis. Het was een mooie geslaagde middag voor ons en de bewoners. Mooiste wat je kan zien met rondritjes, zijn mooie, blije, lachende gezichten van mensen die achterop de trike zaten. Daar doen we het voor !

 

Stichting Indo Melati bedankt :

  • Vrijwilligers en personeel van Het Brederohuys voor de gastvrijheid
  • De bewoners van Het Brederohuys
  • Iedereen die meegereden heeft voor jullie tijd en inzet.

 

Groetjes ,

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

De foto’s zijn met toestemming geplaats maar foto’s van de bewoners kunnen alsnog gecensureerd worden.

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie