Hallo allemaal,

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Peter Dijkhuis (Petertje). Er is mij gevraagd hoe ik in aanraking ben gekomen met stichting Indo Melati en mijn ervaringen. De eerste kennismaking was begin juli 2021 tijdens mijn revalidatie in VPH Old Wolde, waar Indo Melati samen met free trikes en bikers een laatste groet brachten aan een medebewoner toen.

Zag Randy, die ik al heel lang ken als medemuzikant, en heb met hem gesproken. Dit alles heeft diepe indruk op mij gemaakt. Later contact opgenomen met Randy en afgesproken dat wanneer ik een trike zou hebben gekocht, hij mij zou berichtten van acties van de stichting.

Daarvoor kreeg ik al foto’s toegezonden van allerlei acties… Geweldig…

Kennismaking met andere leden volgde al snel en begon echt vaart te krijgen tijdens de dag met rijden voor bewoners van Vliethoven in Delfzijl.

Voelde me welkom bij iedereen van Indo Melati. Ik heb dezelfde doelstellingen als Indo Melati en dat schept een band, alhoewel ik zelf soms hinder heb van m’n gezondheid, maar doe wat ik kan.

Krijg rechtstreeks berichten doorgestuurd, regelmatig ff een privébericht van iemand van de stichting… Een warm nest…

Geeft een heerlijk gevoel en hoop dat ook aan anderen te geven.

Groeten.. Peter

Categorieën: Indo Melati

2 reacties

Richard · 15 augustus 2022 op 05:21

Peter je bent een topper, als ik je foto zie van een jaar terug en hoe je je inzet. Daar kun je alleen maar respect voor hebben. Hoop dat je nog mooie tijden mag mee maken met deze groep

Oorbijtertje · 15 augustus 2022 op 09:27

Welkom Peter en heel veel plezier hier bij de stichting.??

Geef een reactie