Feest/donatie avond van de bands iMperfection en The Core op zaterdag 29 oktober 2022 voor Stichting Indo melati

Elk jaar wordt er door de band iMperfection een gezellige feestavond georganiseerd en de band The Core maakt daar een deel van uit.

Op zaterdag 29 oktober 2022 werd  de feestavond gepland. Optredens van twee bands met 2 gastoptredens van zangeres Jessica Snitjer ( voorheen zangeres van iMperfection ) en zangeres Anniek ( dochter van de bassist iMperfection ). Mensen die hier graag heen wilden gaan, konden zich via de mail aanmelden. Het feest werd gehouden in MFC De Noordsuythoeve te Noordbroek.

Omdat de zaal zich leende voor 150 man, verliep de aanmeldingen voorspoedig en op de avond zelf zijn er ruim 120 mensen geweest.  Een geweldige opkomst.

Omdat er entree werd betaald, kwam van één van de leden van iMperfection een voorstel om de gelden te doneren aan Stichting Indo Melati. Men vond dit een super mooi idee. Voor velen is deze Stichting zeer bekend, voor anderen wat minder. Voor een ieder die wilt weten waar onze Stichting voor staat, kan gerust even op onze website kijken https://indomelati.eu .

Zoals gezegd was de zaal geweldig goed gevuld en bij binnenkomst werd er een kop koffie of thee met cake aangeboden. Van Stichting Indo Melati waren veel leden met en zonder hun partners  aanwezig om deze avond mee te maken. Na een openingswoord was het tijd voor de eerste band iMperfection om op te treden, gevolgd met tussenpauzes The Core en Jessica en Anniek. Er werd volop gedanst. De keuken was eveneens open en daar werd ook goed gebruik van gemaakt.

Later op de avond werd er ook nog met de donatiepot rondgegaan. Mandy Meijer bood spontaan aan dat zij dat wel wilde doen.

Rond 22.45 uur werd de voorzitter van de Stichting Danny van Meel het podium opgeroepen want er werd bekend gemaakt hoeveel er gedoneerd was. De donatiecheque werd door zangeres Suzie Snitjer overhandigd een Danny. ( zie foto’s )

De opbrengst van deze avond was geweldig en er werd een bedrag van € 935,40 binnengehaald voor de Stichting.

Voordat de band The Core begon te spelen, stond er nog iets te wachten voor de Stichting.

Dhr. Van Wilgenburg en Mw. Tielman uit Barneveld werden op het podium geroepen waar Danny ook nog steeds stond.

 

Meneer van Wilgenburg heeft gesproken en  het volgende verteld :

 

29 oktober 2022 Zaterdagavond Noordbroek Groningen in een afspraak vervuld voor de Stichting Indo Melati Founders.

Een stichting of groep die vooral de gedachtengang van (Paatje) Verdi Phefferkorn von Offenbach nastreeft met het uitdragen van een prachtige mentaal uitstraling help elkaar en help een ander vooral nu in deze dwaze wereld.

Deze groep prachtige jongens zetten zich in voor de zwakkere in de samenleving en organiseren bijzondere hulp voor de kinderen en ouderen. Vaak organiseren zij een motor en trike rit om mensen weer een prachtige dag te bezorgen. De groep rijders van de Indo Melati Founders dragen allen een special hesjes met de button van de Indovlag van Paatje Phefferkorn met de tekst Perlindungan Bendedar Indo ( Indische Vlag Bescherming)

Ik kreeg contact met de voorzitter Danny v. Meel van de Indo Melati Founders en heb hem gevraagd of jullie wel een originele vlag bezitten en dat was niet zo. Ik heb toen Danny beloofd om onze vlag van Verdi Phefferkorn von Offenbach aan de stichting te schenken. Dit is gebeurd afgelopen zaterdagavond in Groningen in Noordbroek.

 

Een volle zaal op de locatie De Noordsuythoeve werden wij verwacht en ontvangen door Danny v. Meel de voorzitter wij spraken vele leden van de stichting en wetenswaardigheden werden verteld, ook werd de uitslag van de financiële toestand bekend gemaakt daarna werden wij naar voren geroepen door Randy Meijer die de leiding had deze avond en hebben Inge en ik de vlag overhandigd aan de voorzitter Indo Melati Founders op het podium, ik heb een kleine speech voorgedragen met een foto van Phefferkorn en een uitleg gegeven van de identiteit van de vlag geschreven door van Phefferkorn.

 

Identiteit van de Indo vlag :

 

Blauw staat voor Trouw,

Twee drietanden en een Golok die staan voor wat Indo’s zijn, (voor) Vechters in woord en daad.

Daar middenin een bloem de Kembang Melati die staat voor Charme,als eerbetoon en respect aan de vrouwen die in de Interneringstijd het hoofd boven water moesten houden,

( en omdat de Indische vrouwen onverbiddelijk mooi zijn! )

.De Ster boven in is de Ster die iedereen kan zien bij Heldere Hemel en Stralen zoals wij zijn en gezien worden.

De Palmen aan weerszijden staan voor Voorspoed en Geluk.

 

Mijn tekst was het volgende :

 

Indo Melati Founders

Zijn eervol aan Verdi Phefferkorn von Offenbach meester in de vechtsport Pentjak Silak daarbij geeft hij levenslessen hoe te leven in je leven, respectvol in je leven.

Phefferkorn ontwierp de Indovlag.

Ik heb gezien dat de Stichting Indo Melati Founders goede doelen nastreeft en de daad bij het woord voegen

Daarom Danny v. Meel voorzitter van de Stichting draag ik mijn Indo vlag over aan jullie stichting, ik hoop dat ik menigmaal als er iets bijzonders is om de vlag te zien waarop jullie trots mogen zijn.

Met special dank aan Glenny Donders die gaf mij zijn Indo button, dat waardeer ik zeer.

 

Dit was toch wel de kerst op de taart voor Indo Melati. Onze dank hiervoor.

 

Hierna werd er nog stevig gedanst op de muziek van de beide bands en tegen 00.20 uur werd het laatste nummer gespeeld en iederéén ging tevreden weer richting huis.

 

Het was een zeer mooie geslaagde avond met een GOUDEN RAND.

 

Stichting Indo Melati  wil graag bedanken :

 

Johan , Bianca , Diana en personeel van MFC De Noordsuythoeve

Band The Core

Zangeres Anniek

Zangeres Jessica

Elisa van Dijk ( kassa entree )

Mandy Meijer ( rondgang met donatiepot )

Michel Stam Geluid.

Alle bezoekers de hun steentje bijgedragen hebben in welke vorm dan ook

Leden, vrienden en partners van Indo Melati

Band iMperfection

Meneer van Wilgenburg en mevrouw Tielman.

 

Met vriendelijke groet ,

 

Randy Meijer

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie