Verslag gezellig avondje bowlen en eten Stichting Indo Melati

Af en toe moet je ook eens met de stichting en vrienden van de stichting buiten het rijden, iets leuks gaan doen met elkaar. Dit jaar is er gekozen voor het bowlen en daarna uiteten.

Zaterdag 23 maart 2024 was het zover. Er hadden zich ongeveer 22 mensen aangemeld.

Iedereen die zich had opgegeven voor het bowlen werd om 16.00 uur verwacht in het Bowlingcenter Pass Partout te Appingedam. Nadat iedereen was ingedeeld en verdeeld over 3 banen, kon men rond 16.30 uur beginnen met gooien, nadat ze hun eigen schoenen hadden omgewisseld met de bowlingschoenen.

Vol overgave en enthousiasme werd er gestreden voor de strike, wat door sommigen ook een paar keer gegooid werd. In de groepen zaten zowel mannen als vrouwen. We zagen een hoop lol bij de mensen en iedereen genoot ervan. Mooi om te zien.

Om 17.30 uur was het gedaan met bowlen en we maakten ons gereed om gezamenlijk naar het Egyptisch restaurant Nefetari in Appingedam te gaan, om te eten.

Voor diegenen die zich alleen hadden opgegeven voor het eten werden daar om 18.00 uur verwacht. Daar aangekomen met z’n allen konden we plaatsnemen in een bijzaaltje wat door ons was gereserveerd. We hebben gekozen voor een arrangement, die bestond uit onbeperkt eten van verschillende vleesgerechten, aangevuld met patat, aardappelschijfjes of rijst. Verschillende sausjes en salades. Wat op was, werd automatisch aangevuld.

Na een korte toespraak kon iedereen beginnen met eten. Het eten was absoluut perfect en lekker. Totaal geen wanklanken en dat is uiteraard ook de bedoeling ervan. Na het eten kon men nog genieten van ijs. Nadat iedereen zat en een voldaan gevoel had, gingen we afscheid van elkaar nemen en we gingen allemaal naar huis.

Ook werd er prijsjes beschikbaar gesteld voor de bowler met de hoogste score, voor zowel bij de dames als bij de heren. De uitslag was:

Winnaar heren: Bert Zuidema

Poedelprijs heren: Sander Jensema

Winnaar dames: Erna Ausema

Poedelprijs dames: Eef Scholte.

Al met al kunnen we terugkijken op een gezellige, geslaagde middag/avond met Stichting Indo Melati en vrienden van Stichting Indo Melati.

Met vriendelijke groet,

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie