Zaterdag, in een stralende zon, was het feest bij Woonzorgcentrum Nijenstede in Steenwijk. Het was er al een paar dagen onrustig. Voorpret met de nodige spanning voor de bewoners en personeel.
De rit, verzorgd door Stichting Indo Melati, samen met Stichting Oxalis, Free trikers en Bikers, + 2 zijspancombinatie’s, zouden deze middag verzorgen. Een hele hapening…..
Johannes die wel een hele grote meneer in zijn zijspan kreeg, die er later met veréénde krachten en een lach weer uit moest,
Wim Molenhuis die deze middag voor de eerst met ons mee was, tot zijn volle tevredenheid. ?
Een kapotte accu die Ruud in Steenwijk, aan de kant liet staan, maar m.b.v. de ANWB, zich later weer bij ons voegde, incl. nieuwe accu.
Hilarisch, lol, spanning, alle ingrediënten voor een geslaagde middag waren aanwezig.
De route was door Gelske Plat-Zwaaneveldt uitgezet. Wie niet mee kon of durfde, zat te genieten van het kabaal en de aktie. ?
Daarna was er koffie en koek. Wat hebben ze genoten en wij uiteraard ook. ❤
Bedankt iedereen….
Categorieën: Het verhaal van

2 reacties

Old grumpy · 21 september 2020 op 11:07

Zekers de rit er naar toe was mooi,helaas voor mij net 2 kilometer voor het verzorgingshuis begeeft de accu het nog even .en je gelooft het niet maar juist voor een kerk ?.

René Roossien · 21 september 2020 op 12:41

Het was een hele mooie rit . Mooie route en mijn passagier was helemaal in haar nopjes . Een eer om hier bij aanwezig te mogen zijn . Met elkaar voor elkaar ?

Geef een reactie