Hallo allemaal,

 

Ik ben Marleen en ben 32 (bijna 33) jaar. Ik kom uit Midwolda. Ik volg Stichting Indo Melati nu een tijdje. Doordat ik veel foto’s voor ze maak, hebben ze me benaderd om deze blog te schrijven. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Hoe mijn interesse voor Indo Melati begon kwam eigenlijk door een klant die we via het bedrijf hebben leren kennen. Zij hebben trikes en vertelden mijn man geregeld wat ze deden voor anderen. Vorig jaar mochten mijn dochter en ik voor het eerst mee naar de American Day in Veendam. Mijn dochter en ik mochten achterop die kant op. Dit was de eerste keer dat ik mee ben geweest.

Vlak voor de American Day, had Willem Kooiman brand gehad in zijn garage. Toen kwam Stichting Indo Melati in beeld. Jullie hebben samen met heel veel trikers en bikers een ride-out georganiseerd voor Willem en alle media aandacht die ervoor is geweest. Toen had ik zoiets van wauw! Wat is dit geweldig. Ik heb bij de ride-out ook foto’s gemaakt en ben toen ook samen met mijn man en dochters naar Drenthe gereden om ze daar nog een keer allemaal te zien en op de foto te zetten. Echt super gaaf!

Eind vorig jaar zou mijn dochter haar spreekbeurt hebben op school. Ik had samen met haar het idee om het over trikes te doen. Zo gezegd zo gedaan. Na een aantal keer verschuiven door weersomstandigheden en Corona mocht ze hem eindelijk in Mei dit jaar houden. En wauw wat een opkomst. Het hele dorp liep uit toen ze hier de straat in kwamen rijden om mij te halen en vervolgens met mijn man voorop naar school te rijden. We kwamen aan op school en hebben de trikes geparkeerd op het gras. De school liep leeg, alle kinderen mochten even achterop een trike zitten. Aan het einde van de spreekbeurt kreeg mijn dochter een patch van Stichting Indo Melati. Wat is ze er trots op, ze draagt hem achterop haar jasje.

Ik heb op zaterdag 1 augustus ook foto’s gemaakt bij de rit die georganiseerd was bij Camping de Barkhoorn in Sellingen. Mijn dochters mochten ook een rondje mee achterop. Willem Kooiman had niemand achterop en kwam met het idee dat ik mee kon met de camera om al rijdend wat foto’s te maken. Dit is erg goed gelukt. Onderweg de stoet voor een deel ingehaald. Ik ben later met de meiden onderweg nog wat foto’s gaan maken.

Wat Stichting Indo Melati doet vind ik heel bijzonder. Jullie zijn allemaal toppers die het mogelijk maken dat mensen een leuke dag hebben. Geheel op eigen initiatief. Ik vind het heel mooi om te zien dat jullie motto “met elkaar voor elkaar” ook echt zo werkt bij jullie. Jullie staan echt samen als een familie klaar voor iedereen die het op dat moment nodig heeft. Ik ben trots dat ik deze blog mocht schrijven voor jullie en hoop dan ook dat ik op nog meer evenementen van jullie foto’s kan en mag maken. Want ik denk wel dat ik m’n plekje gevonden heb zo. Het is echt super wat jullie doen en ik vind het heel mooi om naar te kijken. En ik kan er m’n hobby in kwijt(fotografie).

 

Liefs en tot de volgende keer,

 

Marleen


8 reacties

Willem Kooiman · 5 augustus 2020 op 05:38

Wat een mooi verhaal trots dat je voor indomelati zulke mooie foto’s maakt

    Richard slijfer · 5 augustus 2020 op 05:51

    geweldig mooi omschreven en super dat je je in de groep thuis voelt. Nog mooier dat je hobby fotografie is en je voor ons al hele mooie plaatjes hebt geschoten.

Richard slijfer · 5 augustus 2020 op 05:50

geweldig mooi omschreven en super dat je je in de groep thuis voelt. Nog mooier dat je hobby fotografie is en je voor ons al hele mooie plaatjes hebt geschoten.

annaenruud · 5 augustus 2020 op 09:50

Super wat je doet en heel goed omschreven.?

Cris Fenna Vuur-steen · 5 augustus 2020 op 10:11

leuk verhaal en zeker zo als ik ze ook ervaar…..mooi geschreven ..kom op jij ook een 10

Marleen · 5 augustus 2020 op 13:23

Haha leuk die reacties! Dankjewel voor de 10! En de mooie reacties. Ik hou ervan! ❤

Randy Meijer · 5 augustus 2020 op 21:37

Wat geweldig mooi dat je zo veel lovende woorden uitspreekt over StichtingIndo Melati ! Heel super dat we iets voor je dochter hen kunnen betekenen ! Als ik je verhaal lees dan is de verbondenheid super !

Hoop jullie ook een keer te ontmoeten !

Veel succes en super bedankt !

Groetjes Randy

René Roossien · 24 augustus 2020 op 13:07

Het is mooi om hier aan mee te werken . Ik ben een Free Rider ( Megalith Rider) maar ik sta helemaal achter De Stichting Indo Melati. Ze zijn er voor iedereen maar dan ook echt voor iedereen! Het gaat om het doel ” mensen laten genieten ” . En ik word blij van een lach op een gezicht !

Geef een reactie