Gisteren vrijdag 2 april jl. een geweldige mooie middag gehad die in het teken stond van de jarige Matijs Bakker uit Delfzijl!

Matijs is een jongen die vrijdag 2 april jl. 12 jaar is geworden. Hij is geboren met een zeldzame afwijking.
Hij heeft een sociaal/emotioneel niveau van 2,5 tot 3 jaar.
Hij heeft op een speciaal KDC gezeten en zit sinds een aantal jaar op de Mythyl school in Haren, gaat met taxi vervoer erheen.
Hij vind nieuwe dingen heel spannend en heeft even tijd nodig hiervoor.
Hij vind het geweldig om met zijn oma in het spookhuis te gaan en ook een achtbaan vind hij leuk maar ook heel spannend. Hij is dol op paarden en heeft dan ook een hele verzameling schleich paarden.
Hij heeft 24 uur per dag begeleiding nodig, ziet zelf geen gevaar.
Het een vrolijke schattige kereltje!

Toen ik de oproep op Facebook zag van zijn moeder Marjolein Bakker Bos die aangaf dat Matijs het leuk zou vinden om een kaart te krijgen op zijn verjaardag, dacht ik: We gaan het anders doen! Matijs en zijn familie zijn geen onbekenden voor/van mij inclusief opa en oma Bos uit Appingedam! Ik had contact opgenomen met zijn oma Ellen en wat informatie gevraagd want we wilden hem en zijn papa en mama en broer en zus verrassen met een rondrit door Delfzijl achter op de trike!

Intussen hebben zich bikers en trikers van onze Stichting Indo Melati zich aangemeld zodat wij de verrassing konden laten doorgaan!

Dan was het zover: vrijdag 2 april!

Na aangekomen te zijn bij Matijs thuis werd iedereen op een Trike ingedeeld en we gingen een route rijden! De blijdschap van Matijs was geweldig en zichtbaar.

Tijdens de rit werd er een pitstop gedaan bij Cris Fenna Vuur-steen die ons allen een kopje koffie aangeboden heeft! Geweldig bedankt hiervoor! Echter werd er ook nog saucijzebroodjes aangeboden door Bakkerij Jullens en ook geweldig bedankt hiervoor!

Tijdens de pitstop werd door Cris een Pinn en Patches van paarden waar Matijs van houdt aangeboden en een uitnodiging om op 14 augustus 2021te komen op de jaarlijkse verwendag. (zie foto)

Na de pitstop weer in het gareel en werd de familie na een vervolg rondrit weer thuis gebracht waar wij werden bedankt en we kregen van oma Ellen allemaal een zak met paaseitjes mee!

Vervolgens zijn wij nog naar Cafetaria Lekker Hoor geweest van Ben Schuiling en Fransien Kuiper om daar een snackie te eten die werd aangeboden door Jacob Veenstra (schoonvader van Pjotter Firefighter en opa van Dylan Ausema)! Hiervoor geweldig bedankt!

Al met al een geslaagde middag!

En Marleen van der Wal-Hinderks bedankt voor de geweldige foto’s!

Bikers en Trikers bedankt voor jullie tijd en inzet!

????Stichting Indo Melati ????

Met elkaar en voor elkaar!

Dank jullie wel,

Randy Meijer

Aan de foto’s te zien was het een geweldige dag voor Matijs en de familie! Iedereen heeft hier van genoten!

Categorieën: Indo Melati

4 reacties

Willem Kooiman · 3 april 2021 op 18:20

Geweldig verwoord toppie

    Randy · 6 april 2021 op 21:45

    Dank je wel Willem !

Hans de Rode · 6 april 2021 op 09:30

Mooi verwoord ,super actie , respect !!!

    Randy · 6 april 2021 op 21:46

    Dank je wel Hans !

Geef een reactie