Net als vorig jaar brengen we samen even voor de kerstdagen een bezoekje bij Dennis.

Even opfrissen – Dennis woont in een tent (al jaren) bij het Van Starkenborghkanaal Groningen.

 

En ook dit jaar weet Stichting Indo Melati Dennis in tranen te roeren. En aan zijn twee honden is ook gedacht 2 grote en meerdere wat kleiner zakken hondenvoer is mee gebracht. Dennis was erg blij met alle warme dingen die de stichting Indo Melati voor hem had mee gebracht. Waaronder  warme kleding spullen om in te slapen ….en de nodige hapjes. Nu, ja nu, zitten wij in huis met de kachel aan. Buiten … ja nu … is het min -4 graden. En ja …. natuurlijk zijn het allemaal keuzes. Maar ook soms zoals het eenmaal loopt.

 

Danny en ik kunnen weer terug kijken naar een mooi, blij en vrolijk moment.

Dennis heeft ons uitgenodigd om een keer in de zomer langs te komen om eens wat langer met elkaar te kunnen babbelen. En met grote dankbaarheid en een brede glimlach hebben we afscheid van elkaar genomen.

 

We hadden nog een tweede ritje richting paddepoel, bij mevrouw. “Kerstdame” te noemen. Danny vertelde hoe alles z’n beetje geregeld is en het ook allemaal alleen kan lukken met ten eerste,  inzet van alle members van stichting Indo Melati. Sponsoren en vaak ook nog eigen geld.  Onze “kerstdame” in paddepoel was super blij met COOP tas met alle boodschappen die ze heel goed gebruiken konden.

Ik zeg, weer iemand HEEL BLIJ.

Lieve mensen van Stichting Indo Melati, het zal niet altijd makkelijk zijn, veel tijd kosten, soms eigen dingen aan de kant zetten…….. maar god, wat maken jullie mensen blij.

 

Alle members van Amicis wensen de members van Stichting Indo Melati een fijn, leuk, gelukkig, gezond en een sterk 2022 toe.

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie