Verslag middagrit Stichting Indo Melati voor VPH De Es , De Locatie Groningen zaterdag 24 juni 2023

 

Zoals in het ochtendverslag werd vermeld waren er voor deze dag twee ritjes gepland. Na een geweldige ochtendrit voor de Cosis, was het nu de beurt voor VPH De Es.

Tussen deze twee ritjes gingen we met ons allen naar de Mac Donalds aan de Atoomweg 1 in Groningen-West, om daar lekker wat te eten en te drinken. Veel parkeerplaatsen werden dan ook door trikes en motoren gevuld.

Helaas moest één van de rijders terug naar huis omdat hij zich niet lekker voelde. Hij werd volledig begeleid naar huis door een mederijder, daarvoor onze dank.

Tegen 13.00 was het tijd om richting VPH De Es te rijden. Evenals bij de aankomst van de rit s’ morgens, werden we hier ook ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

Om 13.30 namen de bewoners langzamerhand plaats achter op een trike. Er werden in de eerste instantie twee rondes gereden die ook voor werd gereden door de Road Captain Arend Dijk. Wederom heeft hij weer de mooie route gereden. Toen we klaar ware werden we nog getrakteerd op een balgehakt en frisdrank en de gehaktbal was heerlijk. Nadat we klaar waren met eten werd er nog gevraagd of er iemand nog met een meneer wou rijden, die min of meer vergeten was. Danny bood aan om nog met een paar andere rijders nog een klein rondje te gaan rijden met deze meneer.

 

Ook werd TV Noord er bij gehaald voor een interview. Rene Walhout heeft een gesprek met Henk Velthuis die trike reed en zijn passagier meneer Stuivenberg gehad. Ook werden Randy Meijer van Indo Melati en Thea van Tilborg van VPH De Es geïnterviewd.

Klik hier  voor het hele interview te zien en te luisteren.

Kortom ook de middag was een enorm groot succes en de bewoners zullen hier nog lang over na praten. Wat een blijde gezichten van deze mensen.

 

Stichting Indo Melati bedankt :

  • De Activiteitencommissie van VPH De Es voor de goede verzorging.
  • De bewoners die mee hebben gereden
  • Alle blokkers
  • De Road Captain
  • En alle trikers en bikers die mee hebben gereden met deze geslaagde rit.

 

Groetjes ,

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

De foto’s zijn met toestemming geplaats maar foto’s van de bewoners kunnen alsnog gecensureerd worden.

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie