Verslag Motormiddag Wagenborgen 28 mei 2022

Een aantal maanden geleden heeft Robin Boltjes van Robintimo Radio uit Scheemda de Stichting benaderd en gevraagd of Stichting Indo Melati wel wilt rondrijden met kinderen en bewoners uit het Groningse dorpje Wagenborgen tijdens de Motormiddag en braderie op de trike. Voorheen werd dit evenement in Scheemda zelf georganiseerd. We hebben aangegeven dat het ons geweldig leek en we hebben toegezegd.

Het evenement vond plaats op zaterdag 28 mei 2022. Robin heeft in goed overleg het draaiboek voorbereid en zo werd het ook uitgevoerd. Helaas ging de braderie op het laatste moment niet door wegens te veel afmeldingen. Het is overmacht waar niemand iets aan kon doen. Desondanks mocht dit de pret niet drukken voor ons allemaal. Men kon genieten van allerlei spelletjes en luchtkussen die op het plein stonden. Er stond een snackwagen en een stand waar men een broodje Bapao kon kopen.

Inmiddels hebben er zich al trikerijders en motorrijders aangemeld. In een stoet reden we vanaf de verzamelplek in Delfzijl richting Wagenborgen waar Robin ons opwachtte en reden dan gezamenlijk met Robin voorop in zijn elektrische rolstoel richting de plek van het evenement. Daar stonden al heel wat mensen op ons te wachten. Bij aankomst hebben we eerst genoten van een kop koffie en een belegde broodje die ons werd aangeboden.

Rond 13.15 uur werden de kinderen begeleid door opstap coaches en geholpen om plaats te nemen op een trike. Na de eerste ronde kwamen ze terug en we zagen allemaal blijde koppies en daar doen we het gewoon voor. Zelfs de ouderen hebben er van genoten en vonden het gaaf. Tijdens de rondrit reed ook een bewoner mee in een hele oude DAF en was leuk om dat te zien en daar mochten ook kinderen of volwassenen in meerijden.

Het weer leek mooi te zijn maar er stond best wel wat wind en we hebben een beetje regen gehad. Maar daar trokken wij ons niks van aan.

Tussen de bedrijven door kwam Wiebe Kleinstra van Radio Noord ook nog langs voor een interview met organisator Robin en Randy van Indo Melati en we waren rechtstreeks live te horen in de uitzending.

Tegen 15.45 uur werd de laatste ronde gereden en daarna  er werd nog wat gedronken, gegeten en gepraat met elkaar. Het was al met al een geslaagde middag en iedereen ging blij en tevreden weer richting huis.

Namens Stichting Indo Melati bedanken wij :

  • Organisatie Motormiddag Robintimo Radio Scheemda
  • De aanwezige standhouders Catering
  • Alle vrijwilligers
  • Alle trike en motorrijders
  • Radio Noord
  • Muzikanten
  • De Piraten

 

Groetjes , Randy Meijer

Met elkaar en voor elkaar

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie