Nieuwjaarsreceptie Stichting Indo Melati 04-02-2023

 

Afgelopen zaterdag 04 februari 2023 heeft Stichting Indo Melati een nieuwjaarsreceptie gehouden.

Tegen 13.00 uur werd iedereen verwacht bij onze Honk in Wedde om met elkaar op te bouwen en klaar te zetten. Er werd volop gewerkt aan tenten opbouwen, geluid en licht opbouwen en de catering voorbereiden.

Het weer speelde gelukkig mee alhoewel het wel een beetje aan de koude kant was, maar het bleef droog. Vanaf 16.00 uur begon de receptie voor de leden en aspiranten en hun gezinnen. Onder genot van koffie en cake kon men lekker even met elkaar bijkletsen.

Tijdens het openingswoord werd eruit respect  één minuut stilte gehouden i.v.m. het overlijden van een Peettante/moeder van een bestuurslid. Wij wensen de familie heel veel liefs en sterkte de komende tijd.

Na het openingswoord werd de frituur aangezet en vanaf 17.30 uur kon men patat en snacks eten en Rietje heeft erwtensoep met roggebrood met spek en kippensoep gemaakt, waarvoor onze hartelijke dank.

S’avonds werd de receptie doorgezet en er kwamen genodigden van verschillende clubs/stichtingen. Tevens was er een optreden van zanger Andries Faber die mooie nummers heeft gezongen en waar iedereen van genoten heeft. Het was inmiddels wel behoorlijk kouder geworden en er waren ook wel terrasverwarmers alleen de stroom kon het helaas niet trekken , waardoor er een vuurton werd  aangemaakt en daar maakte men dankbaar gebruik van.

In de avond werden we verrast door een bericht die opgelezen werd door Randy namens de therapeut die het volgende schreef, want helaas kon hij en zijn vrouw niet aanwezig zijn :

Beste Indo Melati,

Ik ben via Ron Zuurmond in contact gekomen de Stichting Indo Melati. De doel, de activiteiten, de gedachte en de ongelofelijke wil om te helpen heeft mij diep geraakt.

Jullie doen mooi werk voor mensen die het echt nodig hebben. Niet ver weg in de wereld maar dichtbij in onze mooie land. Dat siert jullie enorm.

Helaas ben ik zelf niet in staat om mee te helpen met jullie stichting ivm tijd. Wat ik wel kan aanbieden is mijn kennis over het menselijk lichaam.

Aan alle leden van Indo Melati bied ik dan ook aan dat als jullie fysiotherapie nodig hebben jullie die bij mij gratis krijgen zodat jullie snel weer anderen kunnen helpen.

Mail, app of bel voor een afspraak, vraag naar Erwin en geef even aan dat je van Indo Melati bent

Ik hoop dat ik jullie nooit zie maar als het wel nodig is ben ik er.

Wij hebben dit van harte aangenomen we zullen hier absoluut gebruik van maken. Super bedankt hiervoor namens de Stichting.

Tegen 22.15 uur waren de meeste mensen alweer vertrokken want de receptie duurde tot ongeveer 22.30 uur. Er werd volop weer afgebouwd en rond 23.00 uur was alles weer aan de kant.

Stichting Indo Melati wil iederéén bedanken voor hun tijd en inzet voor deze dag en alle gasten bedanken voor hun komst naar het hoge noorden.

Tevens bestaat de stichting Indo Melati nu 5 jaar.

Met vriendelijke groet, Randy Meijer

Categorieën: Indo Melati

3 reacties

Peetje · 7 februari 2023 op 21:19

Ik wil iedereen van Indo Melati feliciteren met 5 jarig bestaan!

René Roossien · 7 februari 2023 op 23:53

Gefeliciteerd, was helaas verhinderd. Maar we zien elkaar snel weer ?

Jannita Faber Walters · 8 februari 2023 op 00:08

Het was een gezellige en leuke avond en bekenden en zelfs oude klasgenoot ontmoet en nieuwe mensen mogen leren kennen. Het was een top avond en voor herhaling vatbaar. ???

Geef een reactie