Verslag ochtendrit Stichting Indo Melati voor Cosis, De Locatie De Kornalijn Groningen zaterdag 24 juni 2023

 

Het gebeurd niet zo vaak maar op zaterdag 24 juni werden er maar liefst twee ritten gepland. Beide ritten vonden plaats in Groningen. Het verslag wat u nu leest gaat over de ochtendrit.

Naar aanleiding van een oproep hebben zich veel mensen aangemeld. Grotendeels voor de middag en de ochtend en een aantal alleen voor de middag of de ochtend.

Zaterdagochtend kwamen we allemaal ronde 09.00 uur op de verzamelplek parkeerplaats Kardinge in Groningen. Het was een geweldige opkomst. Het weer was prachtig en iedereen had er veel zin in.

Rond 09.15 uur vertrok de stoet naar de Kornalijnlaan 5 waar de bewoners al stonden te trappelen van ongeduld om een rondje achter op de trike mee te maken. Uiteraard werden we ontvangen met een kop koffie en cake.

Tegen 09.50 uur namen de blije bewoners plaat op een trike. Het was wel spannend voor ze en voor een paar werd het toch even teveel, waardoor ze eigenlijk niet meer mee wilden.

 

Er waren gelukkig een aantal blokkers mee en de Road Captain was Arend Dijk, die veel ervaring heeft met ritten in Groningen. Onder veel getoeter gingen ze weg. Een pracht gezicht om dat allemaal te zien. Bij terugkomst van de eerste rondje was iedereen zo vrolijk en ze hebben genoten. Even een sigaretje voor sommigen en dan werd de tweede ronde gereden. Wederom kwamen de big smiles tevoorschijn bij de bewoners. De Road Captain Arend  heeft een geweldige route gereden. Dit werd kenbaar gemaakt na de eerste en tweede rit nadat men weer samen waren door de rijders.

Rond 11.30 uur namen we afscheid na nog wat gedronken te hebben en we werden uitgezwaaid door de begeleiding en bewoners van de Cosis. Kortom een mooie geslaagde ochtend voor iedereen.

Nu met ons allen naar de Mac Donalds voor de middagpauze.

 

Stichting Indo Melati bedankt :

  • De Activiteitencommissie van Cosis voor de goede verzorging.
  • De bewoners die mee hebben gereden
  • Alle blokkers
  • De Road Captain
  • En trikers en bikers die mee hebben gereden met deze geslaagde rit.

Groetjes ,

Randy Meijer

Stichting Indo Melat

Met elkaar en voor elkaar

De foto’s zijn met toestemming geplaats maar foto’s van de bewoners kunnen alsnog gecensureerd worden.

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie