Verslag Plantjesmarkt 08 mei 2024 Nooitgedacht

Het was de zevende editie van de jaarlijkse plantjesmarkt Het Tuinhuis aan de Stroetenweg 33a in Nooitgedacht. Zowel cliënten als medewerkers hebben hard gewerkt om heel veel mooie zomerbloeiers en vaste planten te kweken voor deze feestelijke dag.

Er was veel te doen op die dag zoals : braderie, schminken, loterij, ballengooien, verkoop van lekkernijen en een optreden van Henk Wijngaard . En de presentatie was in handen van de bekende Henk de Haan. Tevens kon men gratis rondjes meerijden achterop een trike bij Trikers van Stichting Indo Melati en vrienden van de Stichting. De route werd begeleid door motoren. Er is veel gebruik gemaakt van deze gelegenheid door cliënten, medewerkers en bezoekers. Om de stoet veilig weg te laten rijden en het verkeer goed door te laten stromen, waren er twee verkeersregelaars aanwezig. Er was dit keer ook motor met zijspan en rond de 12 trikers aanwezig, maar er vielen helaas door technische reden en door een andere omstandigheden een aantal trikers uit. Maar dit mocht de pret niet drukken. Arend Dijk was de Roadcaptain en Lenie Minkes en Jeroen Hummel de blokkers.

Ook hadden wij van Stichting Indo Melati weer een eigen stand die vol stond met leuke dingen, zoals support kleding , sleutelhangers, glazen, mokken, bandana’s , Patches en Pins. De stand werd vertegenwoordigd door Bouktje en Ellie.

Het weer speelde mee en er zijn veel rondjes gereden. En allemaal blijde gezichten en dat is geweldig om te zien. Evenals vorig jaar waren er mensen bij die op voorhand niet op een trike durfden/wilden, maar bij nader inzien vonden ze het supergeweldig. Dit is waar wij het allemaal voor doen.

Uiteraard werd er een kleine pauze ingelast zodat iedereen wat kon eten en/of drinken. We hebben gereden van 11.00 uur tot 15.15 uur. Randy werd via de portofoon aangesproken door de organisatie met de vraag of iedereen die rijdt tegen 14.45 uur wel op het podium kon komen. Zo gezegd , zo gedaan, maar we hadden geen idee waarom en waarvoor. Dit hadden we immers nog niet meegemaakt. Eenmaal op het podium werden wij toegesproken door de Hoofdorganisatoren Jan en Harm-Jan. We rijden voor de derde keer mee en zij vonden dat wij iets verdiend hadden. Er werd ons een fotolijst overhandigd met daarin foto’s van acties van de afgelopen 2 jaar als dank tijdens dit evenement. En we kregen een grote zware houten kistje met allerlei lekker dingen erin. ( zie foto collage ). Dit was compleet een verrassing voor ons en onze grote dank hiervoor.

Nadat we het podium hadden verlaten reden we nog twee rondes en tegen 15.15 was het einde van de rondritten. Tegen 15.30 uur ging iedereen weer richting huis ( behalve een collega die moest wachten op de ANWB ) Er waren een paar andere collega’s die ook de hulp afwachtten en samen toen gezamenlijk weggereden en zo hoort dat ook. We hebben genoten van deze mooie goed georganiseerde dag.

Stichting Indo Melati wil iedereen geweldig bedanken die meegereden heeft en/of zijn/haar bijdrage heeft geleverd.

Stichting Indo Melati wil de organisatie en alle medewerkers en vrijwilligers bedanken.

Foto’s zijn met toestemming geplaatst.

Met vriendelijke groet ,

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie