Verslag Plantjesmarkt bij Het Tuinhuis in Nooitgedacht op woensdag 11 mei 2022

 

Het was de vijfde editie van de jaarlijkse plantjesmarkt Het Tuinhuis aan de Stroetenweg 33a in Nooitgedacht. Gelukkig kon het weer doorgaan na de Corona. Zowel cliënten  als medewerkers hebben hard gewerkt om heel veel mooie zomerbloeiers en vaste planten te kweken voor deze feestelijke dag.

Er was veel te doen op die dag zoals : braderie, schminken, loterij, ballengooien, verkoop van lekkernijen en een optreden van Evert Baptist. Tevens kon men gratis  rondjes meerijden achterop een trike bij Trikers van Stichting Indo Melati en vrienden van de Stichting. De route werd begeleid door motoren. Er is heel veel gebruik gemaakt van deze gelegenheid door cliënten, medewerkers en bezoekers.

En Evert Baptist werd zelfs op een trike van zijn kleedkamer naar het podium gereden door de voorzitter Danny van Indo Melati.

Ook het weer speelde voortreffelijk mee en er zijn veel rondjes gereden. En allemaal blijde gezichten en dat is geweldig om te zien. Er waren een paar bij die op voorhand niet op een trike durfden/wilden, maar bij nader inzien vonden ze het geweldig en gingen zelfs nog een keertje mee.

Dit is waar wij het allemaal voor doen.

Uiteraard werd er een kleine pauze ingelast zodat iedereen wat kon eten en/of drinken. Het evenement begon om ongeveer 10.00 uur en duurde tot ongeveer 15.30 uur.

Tegen 16.00 uur ging iedereen weer richting huis en we namen afscheid van elkaar en we hebben genoten van deze mooie goed georganiseerde dag.

 

Stichting Indo Melati wil iedereen geweldig bedanken die meegereden heeft en/of zijn/haar bijdrage heeft geleverd.

Stichting Indo Melati wil de organisatie en alle medewerkers en vrijwilligers bedanken.

 

Met vriendelijke groet ,

Randy Meijer

 

 

 

Categorieën: Indo Melati

1 reactie

Tine Kousbroek · 20 mei 2022 op 16:35

Het was super leuk dat jullie er waren en wat vonden onze cliënten t gaaf …sommige inderdaad meerdere keren opgestapt …top dag en hoop dat dit nog eens mag en kan als aanvulling op t vertier voor deze doelgroep ..bedankt allen ???
Een tevreden medewerker (Tine)van de Trans in Nooitgedacht

Geef een reactie