Verslag Plantjesmarkt bij Het Tuinhuis in Nooitgedacht op woensdag 10 mei 2023

 

Het was de zesde editie van de jaarlijkse plantjesmarkt Het Tuinhuis aan de Stroetenweg 33a in Nooitgedacht. Zowel cliënten  als medewerkers hebben hard gewerkt om heel veel mooie zomerbloeiers en vaste planten te kweken voor deze feestelijke dag.

Er was veel te doen op die dag zoals : braderie, schminken, loterij, ballengooien, verkoop van lekkernijen en een optreden van Orlando Uitenwerf ( ook wel de zwarte Jannes genoemd ) . En de presentatie was in handen van de bekende Henk de Haan. Tevens kon men gratis  rondjes meerijden achterop een trike bij Trikers van Stichting Indo Melati en vrienden van de Stichting. De route werd begeleid door motoren. Er is heel veel gebruik gemaakt van deze gelegenheid door cliënten, medewerkers en bezoekers. Om de stoet zo veilig mogelijk te laten vertrekken en te ontvangen, hebben Richard Slijfer en Randy Meijer de taak het regelen van verkeer op zich genomen.

Ook hadden wij van Stichting Indo Melati weer een eigen stand die vol stond met leuke dingen, zoals support kleding , sleutelhangers, glazen, mokken, bandana’s , Patches en Pins. De stand werd vertegenwoordigd door Eef en Bouktje

Het weer speelde redelijk mee en er zijn veel rondjes gereden. En allemaal blijde gezichten en dat is geweldig om te zien. Er waren een paar bij die op voorhand niet op een trike durfden/wilden, maar bij nader inzien vonden ze het geweldig en gingen zelfs nog een keertje mee.

Dit is waar wij het allemaal voor doen.

Uiteraard werd er een kleine pauze ingelast zodat iedereen wat kon eten en/of drinken. We hebben gereden van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Tegen 15.30 uur ging iedereen weer richting huis en we namen afscheid van elkaar en we hebben genoten van deze mooie goed georganiseerde dag.

 

Stichting Indo Melati wil iedereen geweldig bedanken die meegereden heeft en/of zijn/haar bijdrage heeft geleverd.

Stichting Indo Melati wil de organisatie en alle medewerkers en vrijwilligers bedanken.

 

Foto’s zijn met toestemming geplaatst.

 

Met vriendelijke groet ,

Randy Meijer

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie