Ride out voor Hennie (wadapadja)

Na weken voorbereidingen (route uitzetten en voorrijden , eten en drinken regelen)  was het dan zo ver.

De dag begon met een druilerige regen ,maar na een tijdje werd het droog en bleef het droog .

Van heinde en ver kwamen bikers en Trikers naar verzamelplekken , om zo in een lange stoet naar de start plek (Rijksstraatweg 46 )te komen.

Daar werd iedereen verwelkomt met een bakkie koffie of ander drinken , na wat geklets vroeg de Dochter van Hennie het woord.

Tekst van Caitlin

Ik wil iedereen welkom heten op deze ride out voor mama. Ik wil jullie bedanken dat jullie de tijd en moeite hebben genomen om hier aanwezig te zijn. het is een jaar geweest met ups en downs en ik vind het fijn dat jullie hier zijn om mama een hart onder de riem te steken want anders is mama altijd degene die voor iedereen klaar staat. Ook willen we iedereen bedanken voor de donaties die zijn gedaan de afgelopen weken en wat jullie vandaag weer bijdragen daar hebben we geen woorden voor. Er is voor iedereen de mogelijkheid om wat te drinken en te eten en ik wens jullie nog veel plezier voor nu en een veilige terugreis.

En toen werd het tijd om te gaan rijden (wat een lange stoet 60 voertuigen )

Iedereen had er ook zin aan , om langs het huis van Hennie te rijden (om te zwaaien) en daarna een leuke route te rijden.

De route ging van Niezijl naar Kommerzijl ,Oldehove, Ezinge , Feerwerd , Garnwerd , krassum , Oostrum naar Dorkwerd en zo weer naar het startpunt.

Waar Hennie en Albert  en de rest van de Familie stond. (daar sprak Caitlin haar moeder toe. )

Tekst Caitlin

Lieve lieve mama dit hebben we gedaan om jou een hart onder de riem te steken
Want anders ben jij altijd de gene die voor iedereen klaar staat namens de mensen die om jou geven hebben we nog een kadootje voor jou iedereen super bedankt voor het na hier komen en mee rijden met de ride out jullie zijn allemaal toppers.

 

Waarna een groot applaus was van alle rijders.

Voor dat iedereen zijn weg weer koos om naar huis te gaan , kon iedereen nog lekker eten en drinken wat klaar stond ,(mijn complimenten voor de catering ,super. )

Tekst  Rene Rossien

Vandaag gereden voor de Ride Out inzameling voor Hennie Wada Padja en Albert Hazenberg Georganiseerd door Stichting Indo Melati . Vanmorgen eerst verzameld bij Aldi Zuidbroek en vandaar met een grote groep naar Kardinge gereden (een paar sputters onderweg ) waar ook nog een grote groep stond te wachten . Samen zijn wij in een grote colonne naar Noordhorn gereden waar wij om 10.30 arriveerden en hier waren ook al veel rijders vanuit heel Nederland gearriveerd. Ff een lekker bak koffie gedronken en alle rijders en passagiers hebben hier ook een donatie gedaan. Om 11.00 uur zijn we vertrokken eerst langs Hennie haar huis gereden en vervolgens een prachtige route gereden. TOP UIT GEZET EN GEBLOCKT . ???????? Na de rit weer aangekomen in Noordhorn waar Hennie al op ons stond te wachten . Hier zijn wij ook weer goed verzorgd met drinken en broodjes (gehaktbal) . Top ???????? Daarna heeft iedereen afscheid genomen en zijn alle rijders hun eigen weg weer gegaan . Zo zie je maar weer MET ELKAAR EN VOOR ELKAAR.

 

Na nog gezellig na praten en drinken  ging iedereen zijn weg weer vervolgen .

Ik wil namens de  Stichting  Indo Melati  iedereen bedanken die hier aan mee hebben gewerkt om het een geslaagde dag van te maken.

P.s   Hennie we houden je aan je afspraak , dat je volgen jaar mee gaat . (wat een powervrouw )

 

 

 

Categorieën: Indo Melati

4 reacties

Willem · 8 oktober 2023 op 12:17

Geweldig goed georganiseerd mooie rit en we zijn in de watten gelegd

Jan Vroomshoop · 8 oktober 2023 op 12:53

Mooi en goed er bij te mochten zijn Hennie De onzelfzuchtige altijd klaar staan voor anderen zelfs nu een bron van inspiratie voor ons. Bedankt dat we erbij mochten zijn God Bless you every day

    Theo Groenhout · 8 oktober 2023 op 14:36

    HET WAS ZEKER, GOED GEREGELD , VOOR DE UITWENDIG ZO WEL IN WENDIG MENS , GELUKKIG WAS HET DROOG , VÉLE OUDE BEKENDE WEER GEZIEN EN DAT IS ALTIJD LEUKE, CHAPO VOOR DE ORGANISATIE VAN DE STICHTING INDOMALATI ,,TOP,,

    Leo en Miranda Kessels · 14 oktober 2023 op 00:28

    Wat een gigantisch mooie dag is het geworden! Top geregelde catering top geregelde route en wat een mooie opkomst blij dat ik en mijn vrouw erbij mochten zijn om deze super kanjer een hart onder de riem te steken ????❤️????
    Hennie toppertje we houden van je❤️❤️❤️

Geef een reactie