Verslag eerste rit Indo Melati zaterdag 16 maart 2024 Voor Cosis Appingedam

Het beloofde zaterdag 16 maart jl. een mooie dag te worden. En dat geschiedde ook, want dan stond de eerste rit gepland van Stichting Indo Melati voor Cosis Woongemeenschap Locatie Gockingahof te Appingedam.

Tegen 09.30 uur werd iedereen die meereed verwacht bij Randy thuis. Daar kon men eerst ff genieten van een bakkie koffie of thee en een plak cake.

Ronde 10.00 uur reden we gezamenlijk richting Appingedam. Het was een mooie opkomst van trike rijders en motorrijders.

10.15 uur aanwezig parkeerplaats Gedempte Kattendiep Appingedam en we werden vriendelijk ontvangen onder genot van Koffie of thee.

Voordat de eerste ronde begon kwam een bewoner Erik bij mij en vroeg of hij wel tijdens de rondrit een hesje van onze Stichting aan mocht. Geen moment getwijfeld en heb Erik mijn eigen hesje laten aan trekken. Wat een geweldig blij gezicht zag ik en daar doen we het met ons allen ook tenslotte voor.

Rond 10.45 uur was het plaatsnemen op de trike voor de eerste ronde.

Rond 11.15 uur plaatsnemen op de trike voor tweede ronde.

Allebeide ritten gingen richting Delfzijl dan door het centrum van Delfzijl zo via Farmsum richting de Zeesluizen en zo weer richting de wijk Tuikwerd richting Appingedam

Uiteindelijk kwam de tweede ronde om ongeveer 11.45 uur weer binnen dat was tevens de laatste ronde. Daarna was er eten/drinken voor de rijders tegen 12.30 uur vertrok iedereen weer richting huis. Kortom het was een mooi geslaagde dag voor ons allemaal.

Stichting Indo Melati bedankt :

Wim Hazenhoek – Fotograaf

Cosis – Goede verzorging catering

Cosis – De bewoners

Cosis – Alle vrijwilligers

Iedereen die mee gereden heeft met zijn of haar trike of motor.

Blokkers

Met vriendelijke groeten,

Stichting Indo Melati

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie