Hallo allemaal!

Zaterdag 15 augustus had ik weer de eer om foto’s te maken tijdens een rit.

Ik ben de vrijdag ervoor benaderd door Richard. Jullie kwamen langs ons huis met Mike, een jongen van 16 jaar met een verstandelijke beperking. Mike is helemaal weg van trikes.

Deze rit was een verassing voor Mike en zijn ouders. Er was twee weken voor de rit tegen ze gezegd dat ze deze middag vanaf 1 uur vrij moesten houden. Verder wisten ze van niks.

Kan je het je voorstellen? Een verassing en verder weet je niks… Hoe gaaf is het dan dat een stoet trikes en motoren de straat in komt rijden om met jullie als gezin een ronde te gaan rijden door o.a. Midwolda, Drieborg, Beerta enz.

Op mijn verzoek reden ze bij ons huis wat langzamer en met veel herrie. Daardoor kwamen er mensen naar buiten om te kijken. Ik zat aan de kant van de weg op de stoep foto’s te maken. Daarna ben ik samen met mijn dochters in de auto gestapt en naar de Blauwestad gereden. Hier heb ik nog wat foto’s gemaakt. Hierna zou ik eigenlijk naar huis gaan maar omdat ik het zo mooi vond heb ik Richard gevraag om de route. Ik ben dan ook op meerdere plekken onderweg gaan staan om plaatjes te schieten.

Ik vind het zo leuk dat ik op mijn manier, door dit allemaal vast te leggen voor jullie, mijn steentje kan bijdragen aan de dingen die jullie doen voor anderen. Wij genieten er elke keer weer van. De blije gezichten van de mensen die achterop zitten, maar ook zeker de blije gezichten van de mensen die dit mogelijk maken!!  De meeste van jullie kennen mij nu wel denk ik. Ik ben benoemd tot “Huisfotograaf de Plaatjesschietster” ik vind t mooi!!

Ik vind het super dat ik dit voor jullie mag doen!

 

Tot de volgende keer!

 

Liefs,

Marleen “De Plaatjesschietster”

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie