Hallo allemaal!

Zaterdag 5 September 2020 hebben we meegereden met Bikers for animals. Ze hadden een hele mooie rit uitgezet van totaal ongeveer 111km. We moesten verzamelen in Borgsweer.

De naam Bikers for animals zegt het eigenlijk al wel een beetje. Een stichting die zich inzet voor dieren.

Voordat de stoet vertrok ben ik snel naar mijn eerste “fotoplekje” gereden met de auto. De brug in Termunten.  Vervolgens ben ik achter de stoet aangereden richting Oostwold. Hier ben ik eerst naar huis gereden. De stoet is doorgereden via Winschoten, Onstwedde naar Stadskanaal. Hier hebben ze een tussenstop gehad bij Dierentehuis Ter Mars. Hier heeft Stichting Bikers for animals voer overhandigd voor de dieren daar. De groep heeft er een tussenstop gehad met een rondleiding door het dierentehuis.

Daarna zijn ze weer opgestapt om via Wildervank richting Veendam te rijden. Hier stond ik ze weer op te wachten om nog wat foto’s te maken onderweg. In Veendam is Dylan achterop gestapt om de rit verder mee te rijden richting Delfzijl. Toen de groep langs was gereden ben ik snel weer in de auto gesprongen richting Zuidbroek. Dit was wel krap aan, maar ik heb het gered!! Dus nog wat foto’s gemaakt. Hierna is de groep doorgereden richting Delfzijl om daar de dag af te sluiten bij de Vuursteen.

Wij hebben al met al weer een mooie dag gehad met jullie!

Liefs,

“De plaatsjesschietster”

Marleen & Kids

Categorieën: Indo Melati

7 reacties

Rick Dijk · 8 september 2020 op 18:50

Super leuke blog, Marleen!

Perdoggy · 8 september 2020 op 18:54

Fijn dat je er bij was. We hebben een geweldige dag gehad mede dankzij Indo Melati. Stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plek.

  Ruud · 8 september 2020 op 19:13

  Blij dat ik mee gereden heb jullie doen goed werk.

Jacky · 8 september 2020 op 23:46

Wat vindt ik deze inzet “Bikers voor Dieren een goede zaak!
Net als mensen horen ook de Dieren liefde, liefdevol in een huis kunnen worden geplaatst of in een opvanghuis een plaatsje te krijgen en verzorging nodig hebben en aandacht. En dan kunnen “wij” als mens hen helpen. Omdat dieren niet kunnen spreken of hun gevoel kunnen geven over ‘ de situaties’ waarin zij zich verkeren ‘.
Ook hieruit blijkt dat de Stichting Indo Melati zich op veelzijdige vlak zich inzetten voor de “ een goede zaak “,
Respect ✊

  René Roossien · 9 september 2020 op 05:13

  was zeker een mooie dag . Genoten .? wij staan klaar voor mens en dier . Met elkaar voor elkaar ?

  Ererna Ausema · 9 september 2020 op 06:06

  Geweldige stichting, met het hart op de juiste plaats, van René en Yvonne en onze zoon dylan heeft genoten met opa bij Danny achterop de trike van stichting Indo Melati.

Leo Kessels · 12 oktober 2020 op 21:06

Was zeker een mooie rit mocht hem meemaken met dank aan Henny, waar ik bij mee mocht rijden. Rolstoel in het botsauto karretje en gaan helemaal geweldig. Dag van mijn leven

Geef een reactie