Vandaag was het dan weer zover (16-7-2022), we gaan weer een rondrit maken met de bewoners van woonzorgcentrum Nijenstede in Steenwijk.

Het verzamelpunt is is bij de Mac in Steenwijk, want sommige mensen zijn al erg vroeg van huis vertrokken en de inwendige mens moet wel verzorgd worden. Bovendien kunnen oude en nieuwe vrienden dan even weer bijkletsen, sommigen hebben elkaar al een jaar niet gezien en wat is het dan fijn om elkaar even rustig te kunnen begroeten.
Rond kwart 1 vertrekken we om gezamenlijk richting Nijenstede te rijden. De bewoners komen al snel naar buiten als ze ons horen en na wat gepuzzel en overleg waren de plaatsjes op de trike al snel gevuld.
De motoren werden gestart en met veel lawaai en gezwaai beginnen we aan de mooie rit rond Steenwijk. Eerst via de buitenrand Tuk en Steenwijkerwold via Basse naar de Weerribben. Dan via Wetering naar Scheerwolde en langs het kanaal en de polder richting Giethoorn Noord om via de rand van de Wieden weer richting Steenwijk te gaan. Nog een ommetje via de oude legerplaats, de Kornputkazerne, waar een nieuwe woonwijk (het Kornputkwartier) de grond uit is gestampt, weer terug naar Nijenstede.
Vol met indrukken werden bewoners weer van de trikes afgeholpen. Alle rijders werden bedankt en vooral Gelske kreeg een dikke veer voor het uitzetten en voorrijden van de mooie route.
Na nog wat te hebben gedronken in het café van het woonzorgcentrum gingen alle motor- en trikerijders weer met een goed gevuld hart naar huis.
Wat is het toch gaaf om zo, met verschillende stichtingen, mensen blij te maken.
Gelske bedankt dat je onze road queen wou zijn.
Blokkers bedankt voor het veilig laten verlopen van deze rit.
alle rijders bedankt dat jullie mee gereden hebben.
Het was weer een mooie dag.
Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie