Verslag Ritje voor Hillie Kuipers op zondag 25 juni 2023 Winschoten

 

Voor Hillie Kuipers uit Winschoten was het zondag 25 juni jl. een bijzondere dag. Cris Hut van De Vuursteen in Delfzijl, had Stichting Indo Melati benaderd met de vraag of wij een ritje voor/met Hillie Kuipers wilden rijden. Hillie is ongeneeslijk ziek en haar wens was altijd ooit zelf trike te rijden, maar helaas mocht dit niet zo zijn. Dit was voor Cris dan ook een perfecte reden om hier wat mee te doen.

Hier volgt een verslag van Angelica Bakker die zelf bestuurder is van een trike.

Zondag 25 juni 2023

Vandaag een mooie rit gemaakt voor Hilly Kuipers uit Winschoten en een heerlijk kop koffie gedronken toen wij daar aankwamen. Na de koffie moesten een paar nog snel naar het toilet, alvorens we plaats op de trike konden nemen. Ook ging de dochter  en schoonzoon en een goede vriendin van Hillie mee. Toen iedereen zat, werden de voertuigen gestart en er werd onder veel getoeter weggereden.

 

Een mooie route die we reden, alleen was het met hindernissen.  . . . . Eerst Peter Dijkhuis die pech kreeg, spatbord die losgelaten werd door Henk Velthuis goed vastgemaakt. Tenminste we dachten dat het goed vast zat, maar helaas iets verderop stonden we weer allemaal stil, spatbord was weer los. Nu werd het echte kunst en vliegwerk verricht door Henk Velthuis. En nu wisten we zeker dat ie goed vast zat. Het mooie warme weer speelde goed mee, maarrrrrr…….

We dachten onze rit verder te vervolgen . . . . . . . dachten we. Niets was minder waar, want onze Roadcaptain  Randy Meijer kreeg ook pech met de motor, dus aan de kant. . . . Niet genoeg koeling, Het was ook wel erg warm, zelfs voor ons zelf pffff.

Randy heeft hulp ingeroepen.

Na overleg door gereden naar Winschoten, daar aangekomen.  . . .   zeg ik “raar” maar ik zie niet dat mijn knipperlampjes het doen. . . . . tja zekering stuk, nou Henk heeft die vervangen. En ook die deden het weer.

Rietje heeft voorop gereden richting Winschoten want zij wist een terras waar men heerlijke ijsjes kon eten. De ijsjes  werd gesponsord door Cris Fenna van De Vuur-Steen Delfzijl, waarvoor onze hartelijk dank. Nouuuuu die ging er wel in met het warme weer hihi.

Onze rit vervolgens verder gereden en Hilly en familie weer veilig thuis gebracht.  Ze heeft enorm genoten. En dat was de bedoeling.

Afscheid genomen,  en vervolgens is ieder zijn eigen weg gegaan.
En verder geen storingen of rare dingen meer gehad.

 

Groetjes Angelica Bakker.

 

Stichting Indo Melati bedankt :

 

  • Hillie Kuipers voor de gastvrijheid
  • Cris en Fenna voor de heerlijke ijs
  • Henk Velthuis voor de hulp aan Peter Dijkhuis zijn Trike ( spatbord )
  • Iedereen die meegereden heeft met deze rit.

 

Groetjes,

 

Randy Meijer

Met elkaar en voor elkaar

Categorieën: Indo Melati

2 reacties

Rietje · 18 juli 2023 op 20:49

Het is rietje hoor ????????????

Shootet · 11 september 2023 op 05:54

Helaas net het droevige bericht gezien dat Hillie is overleden.

Geef een reactie