Wat een dag.

Vandaag (15 augustus 2020) voor een jochie van 16 gereden met een verstandelijke beperking.
Wat aangenomen was door Willem Kooiman werd mij in de schoot geworpen omdat Willem nog iets anders had en hij dan halverwege moest uitstappen.
Had nog een paar dagen om een mooie route uit te zetten en denk dat het wel redelijk gelukt is. Om 13:00 uur werd er verzameld bij pekelahof in Oude Pekela, een hele mooie opkomst met motoren en trikes. Na even weer bij gekletst te hebben moest het toch maar gebeuren, in een lange colonne naar Winschoten. De jongen (Mike) wist van niks, want zijn opa Jacob had dit voor hem aangevraagd, dus je snapt wel dat hij wat overdonderd was. In het begin vond hij het nogal lawaaierig, maar dankzij de roze oordoppen van Riet Je ging het perfect. De blokkers leverden puik werk en hielden de stoet bij elkaar en zoals alle dingen komt kwaliteit langzaam.

Tijdens de rit door Midwolda stond Marleen van der Wal-Hinderks onze huisfotograaf ons reeds op te wachten, even het gas er af zodat ze mooie foto’s kon maken. Daarna door naar de parkeerplaats van de blauwe stad voor uitgebreide fotosessie en even een versnapering, geregeld door Indo Melati Founder.
Van daar uit weer verder met een leuke route richting Wagenborg, Woldendorp en van daar uit de polder in richting Nieuw Statenzijl om vervolgens via Beerta weer terug te gaan naar Winschoten. Opa en oma hadden bij terugkomst last van vliegjes of vreugde tranen, dat laat ik maar in het midden. Mike was helemaal blij met de trike rit en ben bang dat papa ook mag gaan sparen.
De vader van Mike bedankte ons nog even kort en had ook al last van vliegjes.

Bij deze wil ik de groep van Indo Melati bedanken dat ik dit voor jullie mocht uitzetten en voorrijden. Verder bedank ik de leden van Oxalis voor het meerijden en natuurlijk de freebikers en trikers.

Ook gaat mijn dank uit naar de motorrijders die uitstekend block werk hebben verricht, zonder jullie zouden we nergens zijn.

Verder rest mij nog te zeggen bedankt voor deze leuke dag en durf gerust te zeggen dat iedereen genoten heeft.

Met elkaar voor elkaar.

Groetjes Richard.


2 reacties

Richard · 19 augustus 2020 op 16:04

wat een topdag, iedereen bedankt voor het mogelijk maken.

Ruud · 19 augustus 2020 op 16:20

Was zeker een top dag was blij dat ik er bij was .die glimlach en plezier van die kinderen en ouders prachtig.

Geef een reactie