Verslag rondrit BSO Villa Kakelbont Winschoten op 7 mei 2022

 

Omdat de vakantie er weer op zat, heeft de BSO als afsluiter Stichting Indo Melati benaderd of we met de kinderen een rondrit willen gaan rijden die zich hiervoor hebben opgegeven. Het bijzondere hiervan is dat dit op een zaterdagmiddag 7 mei 2022 heeft plaatsgevonden. Normaal is de BSO dan ook dicht, maar hiervoor dus een uitzondering gemaakt.

We hebben afgesproken dat we rond 12.30 uur op onze welbekende verzamelplek Pekelahof in Oude Pekela elkaar treffen. De weersvoorspellingen leken gunstig en dat bleef gelukkig zo !

Inmiddels hadden de trikers en bikers zich gemeld en het was een mooie opkomst en we vertrokken rond 12.45 van Pekelahof richting de BSO Villa Kakelbont in Winschoten, waar wij vriendelijk werden ontvangen met een kopje koffie of thee met een koekje . En natuurlijk was er even tijd voor de oudere jeugd om even weer kind te zijn in de speeltuin of op de driewieler. En met succes want ze wilden er niet meer vanaf.

Vervolgens rond 13.20 uur vertrokken we nadat iedereen had plaatsgenomen achter op de trike wat voor sommigen best wel spannend was. De rit ging door Winschoten, Heiligerlee naar Oude Pekela waar wij rond 14.00 aankwamen. Er werd even gepauzeerd en we werden getrakteerd op een soft ijsje die door Richard Hilgers ( de eigenaar van het pompstation waar we pauze hielden ) werd aangeboden. Onze geweldige dank hiervoor Richard en personeel.

Tegen 14.25 gingen we weer verder en gingen via Westerlee naar Scheemda en zo weer terug naar de BSO, waar wij rond 15.00 uur aankwamen en ouders van de kinderen ons opwachtten. Na een genot van een kop koffie of thee werd ons ook nog een metworst aangeboden door de BSO. Onze dank hiervoor.

Na wat gepraat te hebben namen we afscheid en we gingen allemaal weer op weg naar huis. Het was een geweldige mooi dag en zowel de kinderen als wij hebben ontzettend genoten van deze middag.

We willen iedereen die heeft meegereden bedanken voor hun tijd en inzet en de BSO voor de catering. De foto’s zijn met toestemming geplaatst.

 

Met vriendelijke groet ,

Randy Meijer

 

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie