Schoonmaak dag voor Fam. Van Meel Kropswolde  zaterdag 8 juli 2023 Stichting Indo Melati

 

Enige tijd geleden werd de Stichting benaderd door Meneer van Meel ( vader van Danny van Meel ) met de vraag of de Stichting nog iets kon betekenen voor hem en zijn vrouw m.b.t. de ramen en kozijnen rondom het huis schoon te maken. Natuurlijk willen wij jullie helpen. Ik heb een oproep gedaan en nadat ik had uitgelegd wat de bedoeling was, hadden een paar mensen toegezegd aanwezig te zijn.

 

Zaterdag 8 juli 2023 was het zover.

 

10.00 uur aanwezig en we werden gastvrij ontvangen onder het genot van een kop koffie.

Na de koffie was het tijd om aan de slag te gaan en zo geschiedde het ook ! De benodigde materialen was allemaal aanwezig en we gingen bezig ! We waren totaal met zes man sterk.

Ook Danny zijn vader hielp af en toe mee ondanks zijn leeftijd !

 

Op een gegeven moment waren we al ruim over de helft van het huis bezig, toen er werd geroepen : ” eten eten pauze eerst eten ” !! Dat klonk mij geweldig in de oren !

 

We hebben heerlijk kunnen genieten van bami met veel verschillende soorten vlees en kroepoek en sambal erbij. Na ons buikje vol te hebben gegeten en gedronken, gingen we voor de finishing touch !

Er is hard gewerkt door iedereen en meneer en mevrouw van Meel waren zeer tevreden met het resultaat.

 

Alle gereedschappen werden weer opgeruimd en de beelden en plantenbakken weer op de juiste plek gezet en het naambordje weer opgehangen. We namen afscheid van elkaar en we gingen met goed , moe maar voldaan gevoel naar huis. Meneer en mevrouw van Meel hebben als dank een donatie aan de Stichting gedaan. Geweldig bedank hiervoor.

 

Al met al een geweldige dag met deze mensen !

 

 

Wij willen bedanken voor catering en de gastvrijheid :

 

  • Meneer en mevrouw van Meel voor uw gastvrijheid en gift
  • Tamar, Tina, Ron, Angelica en Peter voor jullie hulp !

 

Nogmaals iedereen bedankt !

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar !

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie