Snoeidag uitgevoerd door leden en vrienden van Stichting Indo Melati .
Naar aanleiding van een oproep op FB waar men vroeg of er mensen waren die hun enorme hoge heg wilden en konden gaan snoeien, heeft een lid van de Stichting hier gehoor aangegeven.
Er werd contact gelegd en het één ander werd doorgesproken en er werd een datum vastgelegd .Binnen de Stichting werd een oproep gedaan en er hadden zich al gauw wat leden aangemeld.
Op vrijdag 23 juli 2021 kwam de snoeiploeg rond 09.15 uur aan bij het adres. De heg die gesnoeid moest worden was ongeveer 3,5 a 4 meter hoog en op sommige gedeeltes 5 meter breed en de totale lengte was ruim 30 meter. Het moest allemaal tot 2 meter hoog gesnoeid worden.
Voordat we überhaupt gingen beginnen werd mij een donatie overhandigd door de opdrachtgever voor onze Stichting.
Met de nodige gereedschappen en na een lekkere bak koffie en gebak werd er rond 10.00 uur begonnen met snoeien en het weer was super. Het snoeien ging moeizaam want er waren op sommige plekken dikkere takken dan verwacht. Daar werd dan ook met een goeie heggenschaar geknipt.
Tegen 12.30 uur was het etenstijd . Er werd kippensoep en pasta en bolletjes gegeten die klaar gemaakt werden door Angelica Bakker en het was heerlijk.
Na het eten werden er twee volle aanhangwagens met groenafval naar de stort gebracht. Vervolgens ging men verder met het snoeien. Nadat we voor de tweede keer naar de stort waren geweest zijn we tegen 15.30 uur ongeveer gestopt omdat sommigen nog andere verplichtingen hadden.
We waren eigenlijk nog niet eens op de helft en daardoor moest er op kort termijn een nieuwe afspraak gemaakt worden. En dat geschiedde ook.
Op dinsdag 27 juli 2021 kwam er een tweede snoeiploeg. Ook op deze tweede dag werden wij zeer verrast doordat er nog een donatie werd overhandigd omdat hun zo tevreden waren voor hetgeen wat we hadden en hebben gedaan en nog moesten doen.
Deze dag hadden de jongens nog betere gereedschap dan wat wij de eerste keer bij ons hadden. Dit ging ook behoorlijk sneller.
Ook deze mensen werden ontvangen en voorzien van koffie en gebak. Uiteraard werd er tussen de middag ook gegeten wat eveneens werd verzorgd door Angelica Bakker.
Tegen 14.00 was de gehele klus geklaard door het keiharde werken van deze mensen. Alles werd weer op zijn plek gezet en alles werd weer ingepakt en opgeruimd en netjes gemaakt. Nadat dat gebeurd was ging iedereen met een moe maar een voldane dag naar huis Deze missie was voor ons geslaagd en de eigenaars waren enorm blij en verrast toen hun thuiskwamen.
Later op die avond kreeg ik van hun een telefoontje met de mededeling dat ze zeer blij en tevreden waren met wat wij met elkaar gerealiseerd hebben !
Ik wil de leden en vrienden van Stichting Indo Melati geweldig bedanken voor hun tijd en inzet.
Angelica voor het verzorgen van de catering i.o.v. de bewoners
Bewoners voor de gastvrijheid en de geweldige donatie !
Groetjes Randy Meijer
????Stichting Indo Melati ????
Met elkaar en voor elkaar !
Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie