Zondag 17 april 2022 een Supriserit voor Henk Schoonhoven uit Sappemeer

 

Ongeveer drie weken geleden werd de Stichting benaderd door Serina Schoonhoven. Za gaf aan dat het geweldig zou zijn om haar vader te verrassen voor zijn 65e verjaardag om samen met hem en zijn kinderen en kleinkinderen achter op een trike een rondje te gaan rijden. Dat was immers ook zijn wens gaf Serina aan.

Er is contact geweest tussen mij ( Randy ) en Serina  en het e.e.a. werd besproken. Na een oproep om wat trikers en bikers bij elkaar te krijgen waren er al gauw mensen die zich aanmelden. Echter vond er een paar afmeldingen plaats van trike rijders door omstandigheden. Daardoor werd de spoeling van trikers aardig dun. Inmiddels een algemene oproep gedaan en er melden zich ook nieuwe bikers aan. Uiteindelijk waren we met vier trikes en zeventien bikers aanwezig.

Op zondag 17 april 2022 was het dan zover. Iederéén werd om 13.00 uur verwacht op de verzamelplek in Hoogezand bij het Gezondheidscentrum. Het weer was geweldig en iederéén had er ook zin in.

Tegen 13.15 uur vertrokken we richting Sappemeer. Martin Schoonhoven ( broertje van Henk ) reed voorop want hij wist natuurlijk de weg naar zijn broer. Het was geweldig om die hele stoet zo te zien rijden. Onderweg veel bekijks van mensen die zichtbaar genoten van al die rijders.

Aangekomen op de plek van bestemming stond Henk samen met zijn dochters bij zijn oprit omdat zijn dochters hem daarheen lokten, want hij wist immers niet wat er aan de hand was. Op het moment dat Henk zag dat wij eraan kwamen, werd het hem eventjes iets te veel en hij pikt samen met zijn dochters een traantje weg van emotie.

We werden alleemaal met open armen ontvangen en er werd ons een kop koffie/thee of fris aangeboden en een heleboel lekkers erbij.

Tegen 14.00 uur was het tijd om plaats te gaan nemen op een trike en sommigen konden en mochten zelfs achter op een motor meerijden. Intussen was de hele buurt ook al naar buiten gekomen en er werden foto’s en filmpjes gemaakt. We vertrokken richting Zuidbroek en Muntendam naar Veendam. Aangekomen in Veendam werd er een klein stop gemaakt op het Museumplein, zodat er ff gedronken kon worden want dat was immers heerlijk met dit weer. Opvallend was dat er ook een personenauto in de stoet meereed tussen de bikers. Hier is bewust voor gekozen, want het gebeurd vaak dat als er een auto mee rijdt als laatste, de auto niet wordt gezien dat het bij de stoet hoort waardoor het overige verkeer er uiteraard ook geen rekening mee hoeft te houden. Door het mooie werk van de blokkers konden we allemaal veilig de rotondes en kruisingen over inclusief de auto.

Na de versnapering gingen we onze weg vervolgen. Her en der werd er gewisseld van plek op de trikes. We reden nog een stukje door Veendam richting Wildervank en zo richting de Kielsterachterweg weer terug via Hoogezand naar Sappemeer.

Daar aangekomen werden we door vrienden en familie opgewacht en konden we wederom genieten van een glaasje drinken en er werd ons broodjes hamburgers aangeboden waar de meesten natuurlijk geen nee tegen zeiden, inclusief ikzelf.

Toen iedereen verzadigd was werd er afscheid genomen en we gingen allemaal onze eigen weg vervolgen richting huis. Het was echt een geweldige mooi dag die probleemloos verliep en waar het vooral om ging was gezelligheid met elkaar en een blijde jarige Henk zagen.

Wij willen Henk bedanken voor de gastvrijheid en de catering. Serina voor het regelen van de voorbereidingen caterings en onderhouden van contacten. Paul voor het bakken van de hamburgers. En iedereen die ik van de familie of vrienden vergeten ben, bedankt.

Alle mensen die hebben meegereden met deze supriserit, SUPER BEDANKT !!!

 

Groetjes, Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar

 

 

Alle foto’s zijn met toestemming geplaatst.

 

Categorieën: Indo Melati

1 reactie

Ruud+en+Anna · 29 april 2022 op 17:08

Weer mooi geschreven Broertje .??

Geef een reactie