Verrassingsbezoek voor Gerrit Hensens op zondag 4 juli jl.
Wat vooraf ging:
Afgelopen zaterdag 3 juli jl. hebben een aantal Bikers en Trikers van Stichting Indo Melati en Free Bikers en Free Trikers een aantal kinderen blij gemaakt en verrast in Groningen en Zuidhorn. Na een geweldige dag die werd afgesloten met een bbq ging iedereen moe en voldaan naar huis ! Iedereen bedankt voor jullie tijd en inzet. Eef Scholte en Indo Melati Founder Danny bedankt voor de gastvrijheid en catering !
Echter kreeg deze avond nog een staartje !
Er werd onverwachts een spoedoproep geplaatst op onze info app. Hier werd het volgende gevraagd waar Willem Kooiman en Riet Je de initiatiefnemers waren :
Spoedoproep !!!
Net contact gehad met Gerrit Hensens zijn dochter. Ze geven Gerrit nog een week. Haar vraag is of er zondag 4 juli zoveel mogelijk trikes en bikes een rondje VPH Oldwolde kunnen doen. Een laatste eerbetoon nu haar vader nog leeft. Ze wou nog een keer graag een lach op haar vader zijn gezicht zien.
Willem heeft dit op de site gezet zodat we zoveel mogelijk motoren en trikes kunnen benaderen.
Er werd links en rechts door Willem en Rietje privé geappt naar vrienden om te vragen of ze mee wilden rijden.
Er werd afgesproken op zondagochtend 11.00 uur aanwezig te zijn op de verzamelplek Pekelahof in Oude Pekela . Er stonden veel Bikers en Trikers klaar om aan deze oproep deel te nemen. Echter werd er ook nog een Shovel machine ingezet waar Gerrit altijd zelf op gereden heeft. Wat een prachtige opkomst !
Rond 11.35 richting Winschoten met z’n allen om Gerrit te verrassen. Onderweg veel bekijks en lachende mensen en die genoten van ons door een dikke duim op te steken.
Aangekomen bij VPH Oldwolde stonden er al veel familie , vrienden , personeel en bewoners buiten klaar om ons op te wachten. Met ronkende uitlaten en met veel decibels reden we voor .
Even later werd Gerrit naar buiten gebracht door de familie om deze geweldige verrassing te zien. En ja Gerrit , dit is voor jou…..!
De emoties sloeg toe bij veel mensen en lieten hun liefdevolle tranen voor Gerrit hun gang gaan ! Nadat we Gerrit hadden begroet heeft de familie nog een rondje langs de motoren en trikes gelopen en in het bijzonder naar de shovel !
Tot slot was de wens ook nog een gezamenlijke foto.
De foto’s zijn gemaakt door :
Er worden foto’s en filmpjes getoond die met toestemming van de familie geplaatst mochten worden.
We willen de Bikers en Trikers en iedereen bedanken voor hun tijd en inzet voor Gerrit en we wensen Gerrit en de familie ontzettend veel liefs en sterkte en kracht toe.
Na het maken van de groepsfoto werd Gerrit onder luid applaus teruggebracht naar zijn kamer.
Het was een dag vol emotie, verdriet en vooral RESPECT.
Willem en Rietje in het bijzonder bedankt !
?????❤❤❤?????
Stichting Indo Melati
Categorieën: Indo Melati

2 reacties

Ruud en Anna · 9 juli 2021 op 19:07

Was emotionele dag marleen mooie foto’s en wat mooi geschreven complimenten Randy .Ben blij dat ik er bij was .

Hans de Rode · 12 juli 2021 op 20:22

Super mooie actie en voor allen diep respect voor het mogelijk maken , top !!!!

Geef een reactie