Verslag verrassingsrit voor kinderen uit OekraÏne Oude Pekela op 4 juni 2022

 

Stichting Indo Melati doet zoals u weet veel soorten ritjes voor verschillende doeleinden.  Op zaterdag 4 juni 2022 stond er wederom een mooie rit gepland. Deze keer werden de kinderen uit OekraÏne verrast die aan het Molenhof in Oude Pekela verblijven.

Er waren veel trikers en bikers aanwezig en we verzamelden ons op de bekende verzamelplek bij Pekelahof. Tegen 10.50 uur vertrokken we richting Molenhof. Een geweldige mooie stoet met elkaar.

Toen we daar aankwamen met uiteraard veel lawaai , wisten de bewoners en kinderen niet wat hun overkwamen en waren zeer verrast. We konden er niet tegen kijken en het plein was binnen enkele seconden vol met mensen en kinderen. Wat keken ze verbaasd en blij tegelijk. Vrijwel niemand           ( behalve contactpersoon ) was op de hoogte dat wij met hun gingen rijden. Vol bewondering en enthousiasme bewonderden de mensen en kinderen de trikes en motoren. Er moesten gelijk veel foto’s genomen worden van de machines en met de berijders.

Uiteindelijk werd er plaatsgenomen op de trikes door de kinderen en volwassenen en er werd zelfs 3 keer een grote ronde gereden omdat er zoveel aanwezig waren. Omdat er  s’ middags nog een andere rit gepland stond, kwamen we een beetje in tijdnood. Maar dat mocht de pret niet drukken. Tussendoor werd er broodjes hamburgers voor ons gemaakt en koffie en thee geschonken. En wat een blijde gezichten zagen wij bij de kinderen en zo dankbaar dat wij dit voor hun deden. Dit was een zeer geslaagde mooie ochtend en het weer was geweldig. Er werd geklapt toen wij met veel getoeter wegreden. En hun bedankten ons allen voor deze mooie hartverwarmende ochtend . Na de middagrit zijn zelfs nog twee trikers Richard Slijfer en Henk Veldhuis teruggereden naar Molenhof omdat er nog twee mensen waren die s’morgens niet mee waren geweest en heel graag ook een rondje mee wilden rijden. Super gedaan jongens.

 

Stichting Indo Melati bedankt :

  • Iedereen die mee heeft gereden voor hun tijd en inzet
  • Molenhof voor de gastvrijheid en catering.

 

Foto’s zijn met toestemming geplaatst.

Categorieën: Indo Melati

3 reacties

Ruud+en+Anna · 8 juni 2022 op 21:33

Super dag gehad en met een leuk gezelschap gereden.altijd weer leuk om die lach op die gezichten te zien.

Arend · 9 juni 2022 op 10:35

Super verwoord , top blog.

Leo · 9 juni 2022 op 21:33

Het was een eer om deze tour met jullie te mogen doen!

Geef een reactie