Verrassingsrit voor Dagmar Telman op zaterdag 4 juni 2022 Oude Pekela

Onze Stichting is benaderd door Marianne Hartman met de vraag of wij wel een laatste wens van een goede vriendin van haar Dagmar Telman konden vervullen.

Die wens was nog heel graag achter op een trike meerijden. Zelf is Dagmar ook een fanatieke motorrijdster geweest, maar door haar ziekte was dat niet meer mogelijk.  Dagmar is ongeneeslijk ziek.
We hoefden niet te twijfelen om deze wens in vervulling te laten gaan. Marianne zei : als er 1 of 2 trikes zijn zijn we al blij.

Tijdens voorbereidingen hebben Marianne en ( Randy  ) veel besproken over die dag dat ze verrast zou worden. En die dag werd voor zaterdagmiddag 4 juni 2022 gepland. Er werden dingen bij Dagmar thuis georganiseerd , maar ze wist natuurlijk niet wat haar te wachten stond.

Inmiddels waren er al 8 trikers en 9 bikers die zich hadden aangemeld. Dat vertelde ik Marianne en die wist ook ff niks te zeggen, zo blij was ze om dat te horen.

Tegen 13.50 vertrokken we richting Huize Telman. Met hoop lawaai en getoeter kwamen we de straat in rijden en trokken we de aandacht van Dagmar en haar man Alex en hun kinderen en vele buurtbewoners.

Sprakeloos en verbaasd en verrassend keek Dagmar naar ons en niet te beseffen dat het voor haar was. Na een geweldige ontvangst met koffie en koek en borrelhapjes namen Dagmar en Alex plaats op de trike eveneens als hun kinderen.  Ook Marianne kon plaatsnemen.

We hebben een mooie route gereden met veel bekijks en we kwamen rond 15.30 weer terug. Wat heeft iedereen genoten en wat mooie blijde gezichten zagen we.
We hebben nog wat gedronken en gepraat en daarna ging iederéén weer richting huis.

Wij willen Dagmar , Alex en hun kinderen namens  Stichting Indo Melati en iederéén die meegereden heeft, ontzettend veel liefs en sterkte wensen de komende tijd.

Wij willen bedanken :
– Dagmar en Alex voor de gastvrijheid.
– Marianne voor de organisatie
– Iedereen die meegereden om deze dag te laten slagen

Dit verslag en de foto’s zijn met toestemming geplaatst.

Met vriendelijke groet,
Randy Meijer
Stichting Indo Melati

Categorieën: Indo Melati

3 reacties

Marianne · 11 juni 2022 op 09:51

De lach op Dagmar haar gezicht die ze kreeg toen ze jullie aan hoorde komen en vroeg is dat voor mij zal ik nooit meer vergeten…en we hebben het er nog steeds over en dan straalt ze elke keer weer meer. Nogmaals erg bedankt voor alles …Ben jullie erg dankbaar ?❤️

    Dagmar · 11 juni 2022 op 11:42

    En ik ben jou ook heel erg dankbaar dat je me zo blij hebt gemaakt samen met deze toppers,je bent mijn kanjer❤️❤️

Dagmar · 11 juni 2022 op 11:40

Alweer een week geleden en nog steeds een gevoel van geluk als ik er aan terug denk.
Jullie hebben me zo ontzettend gelukkig gemaakt en ben jullie heel erg dankbaar hiervoor.
Jullie zijn allemaal toppers,dank jullie wel❤️❤️❤️

Geef een reactie