Verrassingsrit voor Nelleke Dieters op vrijdag 20 augustus 2021 in Groningen

Waar een bezoekje aan de benzinepomp niet goed voor is.

Danny tankt vaak benzine voor zijn trike in Groningen. Een pompmedewerkster Danielle Brugge kwam zo met Danny aan de praat en ze vertelde dat ze iemand kende een client van haar die helemaal weg is van motoren en trikes. Een beetje met zweet in haar handen vertelde ze aan Danny dat haar wens was dat ze een keer op een trike mocht/kon meerijden. Aangezien zij een lichamelijke beperking heeft was dat voor Danny meteen duidelijk dat we deze wens in vervulling moesten laten gaan voor die mevrouw.

Inmiddels hadden Danielle en ik ( Randy ) contact met elkaar gehad en er werd een datum gepland. De rit was voor Nelleke Dieters. Toen Danielle haar vertelde dat er iets geregeld werd voor haar als verrassing, ging Nelleke helemaal uit haar bol. Zo geweldig vond ze dat. Intussen had Nelleke mij opgespoord via FB waar ze mij aansprak en zei dat ze zo dankbaar was dat wij als Stichting dit deden. Ze kon niet meer wachten.

Inmiddels hebben er zich Bikers en Trikers aangemeld die mee wilden rijden.

Eindelijk was het zover. Op vrijdagmiddag 20 augustus 2021 verzamelden wij ons rond 12.45 uur bij Danny thuis. Rond 13.15 zijn wij richting het huis van Nelleke gereden. Bij aankomst onder luid getoeter zag je veel mensen uit hun huizen komen om te kijken wat er aan de hand was. Je zag dat de meesten allemaal hun mobieltje pakten om dit vast te leggen. Inmiddels kwam Nelleke ook naar buiten samen met haar man Gerben en even later Danielle met haar moeder Renate Minnema. We kregen een kopje koffie aangeboden met een stroopwafel.

Om 14.00 uur werd Nelleke naar een trike begeleid samen met haar Gerben en met hulp hebben we haar netjes en veilig op de trike gezet. Ook haar man Gerben ging plaatsnemen naast zijn vrouw. Uiteraard was er ook plek voor Danielle en Renate die het ook allemaal geweldig vonden. Tussendoor praatte ik nog even met Gerben en hij zei tegen mij : Ik wist niks van jullie bestaan af en en ik wist helemaal niet dat dit bestond. ” Geweldig ” zei hij.

We vertrokken onder luid getoeter en de ronkende geluiden van de trikes en de motoren. Danny reed voorop want hij kende immers alle wegen in Groningen. Ook tijdens de rit trokken we met ons allen veel bekijks en we genoten allemaal en zeker Nelleke.

Tegen 14.45 kwamen we terug en werd er wederom koffie of fris en een koek aangeboden. Nelleke en Gerben raakten niet uitgepraat over deze actie.

Nelleke zei : Die twee weken dat ik moest wachten leken wel twee jaar en de laatste dagen kon ik er niet van slapen. Gerben voegde er nog aan toe dat hij nog een datum ging plannen want hij wou met ons allen een bbq organiseren omdat hij het super vond wat we gedaan hadden.

Tegen 15.00 uur gingen we na het groeten weer weg, want er stond nog een verrassingsrit te wachten voor kinderen. Maar hierover leest u meer in een volgende verslag.

Al met al was dit in ieder geval voor Nelleke en Gerben en Renate en Danielle een geslaagde dag. Maar ook voor ons en altijd mooi als wij blijde gezichten zien. Daar worden wij ook vrolijk van.

We willen bedanken :
Nelleke Dieters en Gerben voor de gastvrijheid en catering
Danielle Brugge voor de bemiddeling
Renate Minnema voor assistentie catering
Indo Melati Founder Danny van Meel
Pjotter Firefighter Peter Ausema
Groetjes Randy Meijer

??? Met elkaar en voor elkaar???

De foto’s en video’s zijn met toestemming geplaatst.
Categorieën: Indo Melati

1 reactie

Es · 27 augustus 2021 op 15:32

Super leuk om al jullie georganiseerde blije uitjes te lezen. En hoe mooi al die dankbare personen! Jullie doen mooie, spontane liefdevolle dingen! Ga zo door!

Lieve groetjes Es

Geef een reactie