Verrassingsrit voor twee gezinnen uit Winschoten op zaterdag 17 juli 2021
Een aantal weken geleden ben ik benaderd door Emmy Ramos uit Winschoten. Emmy en haar buren hebben kinderen met een beperking. Ze wilde graag de kinderen van allebeide gezinnen verrassen met een kleine rondrit achter op de trike. Na een aantal gesprekken met mij hebben we een datum weten vast te stellen, te weten : Zaterdagmiddag 17 juli 2021.
Door een oproep via onze Stichting , werd er gelijk super gereageerd. Ook Free bikers en Free trikers zijn benaderd en hebben zich aangemeld. Intussen werd Emmy op de hoogte gebracht van de stand van zaken want ze was natuurlijk benieuwd of het door kon gaan i.v.m. aantal Trikes .
Ik heb haar gerust gesteld en verteld dat alles is geregeld en ze zich geen zorgen hoefde te maken. Ze klonk dolblij en we voegden toe dat we er enorm zin in hadden, evenals iedereen die zich aangemeld hadden.
Emmy en Sandro hebben gelijk een donatie aan onze Stichting geschonken. Geweldig bedankt hiervoor namens Stichting Indo Melati.
Zaterdag 17 juli was het zover dat we zoals altijd een verzamelplek afspreken. En daar vanuit vertrokken we naar het adres waar we de kinderen moesten ophalen. Geuko Roemeling reed daar naartoe voorop want hij had een geweldig navigatie op zijn motor. Het weer was geweldig en het was ook een genot om te rijden.
Eenmaal daar aangekomen stonden de twee gezinnen al buiten te wachten op ons. Andere bewoners van het hofje waren inmiddels ook naar buiten gekomen.
Bij aankomst werden we getrakteerd op koffie of thee of fris met cake en andere lekkere dingetjes.
Voordat we vertrokken was ik in gesprek met Willem Kugel de broer van Emmy. Hij was gigantisch onder de indruk van hetgeen wat wij deden en gaf spontaan een donatie aan mij voor de Stichting. Super geweldig bedankt hiervoor Willem Kugel.
Om 13.20 uur nam iedereen plaats op een trike. Voordat we konden vertrekken moesten we wachten op de zgn. Road King. ( noem geen naam ). Hij is vaak de laatste !
Uiteindelijk gingen we vertrekken en we hebben een leuke route gereden tot de pauze. Je zag de kids blij met een glimlach op hun gezicht achter op de trike. We trokken veel bekijks onderweg.
In Scheemda aangekomen mistte ik een aantal achtervolgers in de stoet ondanks dat ik regelmatig in de spiegels keek of iedereen goed aansloot. Ik had geen idee wat er aan de hand was en Rietje ging terug op haar trike om polshoogte te nemen. De rijders wisten waar we een tussenstop gingen maken en ik vertrouwde er op dat het goed kwam. We zijn zelf met 2 trikes en een motor doorgereden naar Oude Pekela waar we een tussenstop hielden bij Pompstation Hilgers.
Rietje heeft de rest gevonden en ze heeft hun keurig netjes naar de pompstation geleid. Super gedaan Rietje. Toen zij allemaal aankwamen werd er duidelijk gemaakt dat één van de kids moest plassen en het een beetje eng vond als het iets te hard ging. En daar heeft de chauffeur keurig rekening mee gehouden. Het kind pakt de chauffeur o.a. bij zijn schouders om hem iets duidelijk te maken. In verband met veiligheid zijn ze toen gestopt. Super actie !
We waren allemaal een beetje geschrokken maar dat werd beloond met een softijsje die wij aangeboden kregen van Richard Hilgers , eigenaar van de pompstation.
In verband met de veiligheid van één van de kinderen is er besloten om hem in de auto van Bennie en Angelica te plaatsen voor de terugrit.
Intussen werd na een kleine half uur de kinderen weer op de trike gezet en we zijn weer teruggereden naar het vertrekpunt in Winschoten. Uiteraard moesten we ook hier weer wachten voor vertrek op diezelfde Road King ( zoals eerder genoemd werd ) omdat hij wederom de laatste was !
Bij de aankomst bij het gezin thuis werden we weer getrakteerd op drinken en er werd rond gegaan met kaas , worst en nog iets.
Na een half uur is ging iedereen zich weer gereed maken voor de rit huiswaarts.
Het was een geweldige dag en met geweldige mensen. En iedereen bedankt voor jullie tijd en inzet !
Randy Meijer
Met elkaar en voor elkaar !
We willen bedanken :
Bikers en Trikers
Emmina Ramos Luisandro Clemente Ramos voor de gastvrijheid en de goede verzorging en de donatie
Willem Kugel voor de donatie
Richard Hilgers en Lianne en Patricia voor de softijsjes
De zon voor het mooie weer
Foto’s en filmpjes zijn met toestemming geplaatst !
Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie