Verslag verrassingsritje Alida zaterdag 03 juni 2023

 

Omdat het vorig jaar niet doorging vanwege het slechte weer, hebben we de rit weten te plannen op zaterdagochtend 3 juni 2023.

 

Dewi de dochter van Alida had de Stichting benaderd voor een verrassingsritje voor haar moeder. Na het e.e.a te besproken hebben, werd er een nieuwe datum geprikt voor dit jaar 2023.

Eindelijk was het zover. Zaterdagochtend spraken we af om 10.00 uur bij Eetcafé Ons Stee in Delfzijl. We kwamen met vier trikes. Het was prachtig weer. Na een kop koffie die werd aangeboden, gingen we op weg naar het adres waar we Alida , nietsvermoedend gingen ophalen.

Geblinddoekt werd ze naar buiten gelokt door haar dochters. Toen ze buiten stond en de blinddoek werd verwijderd, zag je een mooi brede lach op haar gezicht. De kinderen vertelden dat dit ook een wens van haar was om achter op een trike mee te rijden.

We hebben heerlijk rondgereden met elkaar en de rit duurde ongeveer 45 minuten.

Toen we weer terugkwamen gaven ze aan enorm te hebben genoten van de rit.

Na het afscheid nemen keerden we weer terug naar de verzamelplek om daar even te lunchen, want s ’middags stond er weer een rit te wachten, maar dat leest u een in het eerstvolgende verslag na deze.

 

Iederéén bedankt die hier aan mee gewerkt heeft.

Foto’s komen zo snel mogelijk

 

Groetjes ,

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voor elkaar.

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie