Verslag rondrit met bewoners Krommewijk Woonlocatie Stadskanaal op zaterdag 9 oktober 2021

Op zaterdagmiddag heeft Stichting Indo Melati samen met andere trike en motorrijders een geweldige mooie rit verzorgd voor de bewoners van De Krommewijk in Stadskanaal.

De Stichting werd benaderd door Willem de Wit een bewoner van deze woonlocatie en onze vaste support met de vraag of we nog iets konden betekenen voor hem en de medebewoners. Uiteraard hebben wij daar gehoor aan gegeven en zo werd een datum vastgesteld.

Verscheidene mensen hebben zich aangemeld zodat we een mooi aantal rijders hadden.

De verzamelplek was om 13.15 bij Ron Sheep en daar vanuit reden we rond de klok van 13.30 richting de woonlocatie. De opkomst was geweldig. Daar aangekomen stonden sommige bewoners al met smart op ons te wachten. Na elkaar begroet te hebben stond er in de kantine koffie met gebak op ons te wachten.

Tegen 14.15 uur werden de bewoners op een trike ingedeeld en we vertrokken. Het weer was voortreffelijk. Super dat er mensen onder ons waren die de omgeving goed kenden en Rene Roossien was daar één van en was de Roadcaptain voor die middag.

Een mooi gezicht van de bewoners die genoten van de rit evenals de mensen die vanaf de zijlijn stonden te kijken en zwaaiden en een dikke duim opstaken.

Halverwege de rit moesten we noodgedwongen stoppen omdat de V-riem van Danny zijn trike was geknapt. Het was een plek waar veel verkeer langs kwam en dit werd keurig geregeld door verkeerregelaars Willem Dewit en Randy Meijer. Gelukkig had Sjerp Weima nog een V-riem in zijn trikekoffer en die werd gemonteerd op de trike van Danny. Sjerp geweldig bedankt.

Na ongeveer 15 minuten reden we voor de zekerheid nog naar Valthermond naar Henk Ottens om de riem nog ff af te stellen. Vanaf Valthermond weer terug richting Stadskanaal. Rene Roossien heeft ons mooie route laten rijden, waarvoor onze dank ! Door deze oponthoud kwamen we later dan gepland weer terug op de woonlocatie. Bij terugkomst stonden er verscheidene bewoners en mensen klaar om een filmpje of foto’s te maken.

Voor de liefhebbers was er nog koffie of thee of fris en een paar gebakjes. Nadat iedereen wat gedronken had gingen we allemaal weer huiswaarts.

Namens Stichting Indo Melati willen wij bedanken :

Woonlocatie De Krommewijk voor de gastvrijheid en de goede verzorging.

Iedereen die meegereden heeft zowel op de motor als op de trike.

Bedankt voor jullie tijd en inzet.

Randy Meijer

Foto’s zijn met toestemming geplaatst

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie