Vervolg verslag deel twee op vrijdag 20 augustus 2021 Stichting Indo Melati

Zoals u in het vorige verslag heeft kunnen lezen, stond er na de geweldige rit met Nelleke nog een mooie rit te wachten voor kinderen voor dezelfde middag.

Eef Scholte heeft tijdens haar werk met een collega Jacquelien Dekker gesproken over Stichting Indo Melati. Jacquelien wou daar meer over te weten te komen en Eef legde haar uit waar de Stichting voor stond. Jacquelien vond het geweldig wat we deden en gaf aan zoiets geweldig te vinden voor haar kinderen. Eef zei tegen haar dat er op de zaterdagmiddag 14 augustus 2021 een Verwendag werd georganiseerd in Delfzijl speciaal voor bepaalde doelgroepen.

Helaas konden ze daar niet bij zijn , waarop Eef zei : Hey ze rijden op vrijdag 20 augustus toevallig ook in Groningen voor iemand en is dat niet tof als ze dan na die rit naar jou toegaan en dan ook gewoon een rondritje gaan maken met de kids ? Dat was een goed idee van Eef. En zo geschiedde het ook.

Op vrijdagmiddag 20 augustus 2021 gingen de bikers en trikers op doorrit van Nelleke naar Jacquelien Dekkers ook in Groningen. Daar aangekomen rond 15.30 uur stond het gezin al met smart te wachten. Ook hier kwamen buurtjes naar buiten om te kijken wat er allemaal gebeurde in hun straat. Van de drie zoons van Jacquelien ging er uiteindelijk één mee en dat was Noel Zuidema en zijn vriendje Yannick Sterenberg op de trike. Tevens ging er ook nog een overbuurjongen mee ( naam onbekend ) en zelfs de overbuurvrouw Sija en uiteraard Moeder Jacquelien.

Noel de zoon van Jacquelien heeft lichte beperkingen en hij vond het geweldig om mee te mogen. Voordat we weggingen stond er een buurvrouw van het gezin Milena Baric ook buiten en zagen dat ze ook motorrijdster was en Ruud Kossen en ik vroegen : Waarom rij je niet even gezellig mee ? Waarop ze zei : Nee ik ben net thuis. Ruud zei : het duurt en kwartiertje ( wat uiteindelijk dik een half uur is geworden ) en uiteindelijk ging ze overstag en ging mee op haar motor. Overigens speelde het weer geweldig mee.

Tegen 15.45 uur vertrokken we allemaal om weer een mooie ronde te maken voor hun. Ook reed Danny voorop en koos een mooie route uit. Tijdens de route bleven op een gegeven moment Freerk en Milena ver achter en stonden zelfs stil. In afwachting van hun bleef ik op hun wachten. Toen zei weer verder reden gaf Freerk aan dat haar benzinetank bijna leeg was. Freerk ging als een gentlemen met haar mee naar een benzinepomp en ik vervolgde mijn weg richting het huis van het gezin waar ook even later hun beiden aankwamen.

Bij terugkomst rond 16.20 uur zag je ook dat iedereen enorm genoten heeft en zo dankbaar. Er werd nog heel even nagepraat en iedereen ging na een geweldige mooie dag naar huis.

Ook voor deze rit bedanken wij :
Jacquelien Dekker
Noël Zuidema
Yannick Sterenberg
De onbekende overbuurjongen
Sija de Overbuurvrouw

Milena Baric Buurvouw op de motor

???Met elkaar en voor elkaar???

Deze foto’s en video’s zijn met toestemming geplaatst.
Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie