Woensdag 1 september 2021 Stichting Indo Melati

Verslag verrassingsrit Zorginstelling Stichting van Boeijen te Anderen.

 

Op deze dag was het voor een client van de Zorginstelling een bijzondere dag. Ik was benaderd of Stichting Indo Melati iets konden betekenen. Na contact te hebben gehad met contactpersoon Jolanda van de Zorginstelling werd deze dag gepland.  Nadat de bikers en trikers zich tegen 12.15 uur hadden verzameld bij de Shellpomp in Gieten, vertrokken we rond 12.30 richting Anderen. De client was 25 jaar woonachtig in de Zorginstelling en hij was binnenkort jarig. Dat was de reden waarvoor wij waren gevraagd om hem te verrassen met een rondrit op de trike.

In de eerste instantie was het voor hem alleen , maar er waren veel trikes meegekomen, waardoor er in overleg meerdere bewoners mee konden rijden en ook genieten. Bij Rene Roosien zat een client achterop die helemaal weg was van de knopjes die op de trike zaten met geluiden van o.a sirenes en andere geluiden, alsof hij op een kermis was. Hij genoot ervan en drukte keer op keer op de knopjes.

Toen we allemaal op de trike zaten ging de rondrit van start. Bij het weggaan zagen we allemaal blije en enthousiaste mesnen en begeleidsters. Was mooi om dat te zien. Geweldig gewoon.

Bij terugkomst stond er koffie met gebak op ons te wachten en de cliënten zaten nog vol van vreugde en raakten er niet over uitgepraat en sommigen wilden eigenlijk gelijk weer op de trike springen voor nog een ronde.

Nadat iedereen de koffie en gebak op hadden namen we afscheid en gingen onze weg vervolgen naar onze volgende rit en die was in Assen. Voordat we daar heen gingen werd er nog gegeten bij de Mac Donalds in Assen. Daarover leest u in het tweede verslag meer.

 

Voor ons allemaal een mooie geweldig rit met lieve mensen om ons heen.

 

Dank je wel voor jullie tijd en inzet :

Jolanda en begeleidsters van Zorginstelling Stichting van Boeijen voor de gastvrijheid en catering.

Iedereen die meegereden heeft met Indo Melati

Rene Roossien ,Willem Kooiman, Danny van Meel, Henk Nieuwenhuizen, Peter Ausema, Ruud Kosse

Angelica Bakker, Ron Zuurmond, Patrick de Klerk, Fokke Huizinga

 

Met vriendelijke groet ,

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voorelkaar

 

O.v.b. worden er meerdere foto’s geplaatst met toestemming !

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie