Woensdag 1 september tweede verslag Stichting Indo Melati

 

Zoals u aan het eind van het vorige verslag had kunnen lezen, was onze vervolgrit in Assen. Omdat sommige mensen rare geluiden maakten met hun maag, was er maar één reden wat het kon beteken. U raad het al , de maag moest worden gevuld met eten. Danny reed voorop want hij kende de weg uit zijn duimpje , richting Mac Donalds. Daar werd lekker even gegeten en gedronken en gekletst en uiteraard een sigaretje gerookt.

Nadat iedereen verzadigd was, vertrokken we naar het huisadres van Jacqelien van der Meer, de persoon waar het om ging. Bouktje de secretaresse van onze Stichting is werkzaam als taxichauffeuse en kwam zo tijdens een rit in contact met Jacqelien.

Jacqelien is een vrouw met lichamelijke en visuele beperkingen en tijdens het gesprek is er ter sprake gekomen nadat Bouktje over onze Stichting Indo Melati had verteld, het geweldig zou zijn als Jacqelien een rondrit op een trike kon maken. Dat was ook een droomwens van haar omdat zij zelf door die beperkingen zelf niet meer kan rijden op de motor.

Jacqelien en ik hebben contact met elkaar gehad en er werd ook een rit op woensdag 1 september 2021 gepland. Helaas kon Bouktje er zelf niet bij zijn i.v.m werk, wat erg jammer was.

Bij aankomst in Assen waar ze in een flat woonachtig is, stonden veel mensen op het balkon om te kijken hoe wij het terrein kwamen oprijden met veel geluid van de motoren en trikes. Je zag bijna bij iedereen die op het balkon stond , een mobieltje in hun hand hebben om zo getuige te kunnen zijn van dit geweldig spektakel wat men natuurlijk niet dagelijks , wekelijks of maandelijks zag.

Er ging een ook goede vriendin Saskia met haar mee en zij stapten beiden op de trike van Danny. Ook fotograaf Gerard ging mee achter op de trike bij Rene en als laatste in de stoet.

We vertrokken onder luid lawaai en Danny reedt ook bij deze rit voorop. Hij kent Assen dus hij was de Roadcaptain. Er werd een mooie route gereden o.a richting de TT baan en we gingen om de baan heenrijden. Onderweg werd er even gestopt, omdat bij onze trike rijder Peter de gaskabel geknapt was. Uiteraard werd de helpende hand geboden door de jongens. Super gedaan mannen.

Nadat de gaskabel is vervangen konden ze weer aansluiten in de stoet. Intussen genoten Jacqelien en Saskia nog steeds van de rit.

Bij terugkomst werd er nog even nagepraat met elkaar en we werden bij het weggaan vriendelijk bedankt door Jacqelien en Saskia. Ze vonden het helemaal te gek.

 

Voor deze rit bedanken wij :

Jacqelien van der Meer

Haar vriendin Saskia

Gerard voor fotografie

Iedereen die meegereden heeft met Indo Melati

Rene Roossien ,Willem Kooiman, Danny van Meel, Henk Nieuwenhuizen, Peter Ausema, Ruud Kosse

Angelica Bakker, Ron Zuurmond, Patrick de Klerk, Fokke Huizinga

 

Met vriendelijke groet ,

Randy Meijer

Stichting Indo Melati

Met elkaar en voorelkaar

O.v.b. worden er meerdere foto’s geplaatst met toestemming !

 

 

Categorieën: Indo Melati

0 reacties

Geef een reactie