Zaterdag 28 augustus 2021  Rondrit Nieuw Buinen

 

Wat een geweldige dag  met zo´n opkomst van maar liefst 14 trikes en 16 motoren.

Rietje zit in whatsapp-groep van Cane Corso eigenaars. Een vrouw uit die groep en haar vriendin vangen kinderen op om hun stabiel in het leven te krijgen. Dit door middel van scholing en heel veel aandacht.

Een soort pleegfamilie, alleen zien de kinderen hun toch echt wel als bonusmoeders. Pleegkinderen vinden ze maar een naar woord.

In de groeps-app was er al zowat 3 jaar geleden over gesproken en nu was de kogel door de kerk. Eindelijk werd er fiat voor gegeven. Ze zijn toen allemaal de connecties bij langs gegaan. Na een gesprek met Danny van Stichting Indo Melati onze Founder is er besloten om een gesprek te voeren met Charles van Oxalis. Ook Charles vond dit een leuk idee, maar ja een route in Drenthe….!

Gelukkig had Meindert van Oxalis hier wel een oplossing voor, wat resulteerde in een super mooie route door dorpen en bossen en een stukje kroonpad er in begrepen. In één woord GEWELDIG.

Één van de bonusmoeder zat bij mij ( Richard ) achterop de trike. De andere bleef thuis. Alle kinderen die aanwezig waren zijn ook meegeweest.

 

Een dag met een gouden randje is zacht uitgedrukt. Iedereen heeft genoten. Een mooi initiatief van Stichting Indo Melati en Oxalis. Tevens waren er ook rijders van de Cs-Riders aanwezig. Tevens werd er onderweg gestopt om een overheerlijke ijsje te nuttigen die werd gesponsord door Oxalis, waarvoor onze dank.

 

Dit was kortom een topdag. Met elkaar en voor elkaar.

 

We willen graag bedanken :

Danny , Meindert en Charles

Alle Stichtingen en vrijwilligers en bikers en trikers die meegereden hebben.

 

Bedankt voor jullie tijd en inzet.

 

Groetjes ,  Richard Slijfer

Met elkaar en voor elkaar

 

De foto’s zijn met toestemming geplaatst.

Categorieën: Indo Melati

2 reacties

Hans de Rode. · 31 augustus 2021 op 09:20

Toppers mooi werk en ziet er zeer geslaagd uit ,jammer helaas gemist had graag meegereden ,maar keep up the good work , respect !!!!

Roland · 31 augustus 2021 op 20:29

Heb een geweldige dag gehad en wat een lol, Hou jullie in de gaten om vaker mee te rijden met jullie. Was een warm bad voor mij.

Geef een reactie